Onsdag Oktober 18 2017

Julglädjen slutar inte vid jul!

12.18.2014 från · Lämna din kommentar 

Årets julsäsong är igång, och MyTrendyPhone har mycket mer i beredskap för dig!

Annandagen

Vi hoppas verkligen att alla haft glädje och nytta av våra Black Friday och Cybermåndag erbjudanden, och att ni nu är redo för julen! Har du inte hittat de perfekta julklapparna än till dina nära och kära, kom över till MyTrendyPhone och ta en titt på vår julklappskategori. Här hittar du många fantastiska och fina julklappar, till ett lägre pris.

Spara inte bara på dina julklappar, utan dra nytta av en ny möjlighet att spara pengar på. Under annandagen inleder vi även vår enorma mellandagsrea, den galnaste rean som finns!
Du vet att rean oftast börjar på annandagen, så boka in att ta en titt på vår hemsida den 26 december. Vi kommer att ha 25% rabatt* (ja, du såg rätt!) på varje köp under hela annandagen d v s under 24 timmar.
Kolla in vårt enorma och fantastiska utbud även idag och var förberedd på att beställa i tid för att inte missa din chans.

*Rabatten gäller endast för produkter och reparationer med ett pris under 1000 SEK som inte redan är rabatterade eller nedsatta. Det går endast att använda en rabattkod eller erbjudande per köptillfälle.

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!