Söndag Septiembre 24 2017

iPhone- skärmar kan inte jämföras med Android- skärmar, enligt CS

10.17.2013 från · Lämna din kommentar 

Enligt Consumer Reports, som är en av de mest inflytelserika prisjämförelsetjänster på nätet i teknikvärlden, kan Apple- enheter inte jämföras med Android- enheter som erbjuder större och skarpare skärmar och högre kapacitets batterier, även om iPhones innehåller nu bättre processor, bättre kamera, och en ny fingeravtrycksläsare.

“… Batteritiden var fortfarande kortare än på andra telefoner i våra tester, inklusive tre av de senaste Droids från Motorola, som pågick 24 timmar. Även deras små skärmar, skarpa och ljusstarka, kan inte slå de större, skarpare skärmar som pryder toppmodeller från Samsung, LG och HTC. “

apple-iphone-5s

Innan lanseringen av de senaste iPhone- modellerna och iOS 7, blev högljutt krav på mer innovation från företaget som återuppfunnit smartphone nästan öronbedövande, eftersom iOS 6 var mycket föråldrad. Apple gjorde om sitt mobila operativsystem (iOS 7). Detta resulterade i Apple att införliva många aspekter som populariserades av Android (Aktivitetshanteraren, styrcentral, osv).
Nu verkar det som om Apple kommer att behöva tillverka annorlunda displayer om de hoppas kunna behålla sin konkurrenskraft. Större är inte alltid bättre, men det säljer fler telefoner.

0

Kommentarer är stängda.