Måndag Oktober 23 2017

iPhone 7 och iPhone 7 Plus skal – Här är våra favoriter

10.07.2016 från · Lämna din kommentar 

För ungefär en månad sedan presenterade Apple sina senaste flaggskeppsmodeller, iPhone 7 och iPhone 7 Plus. Båda kom med riktigt häftiga nya funkioner och en smått uppfräschad design. Jet Black är den nya färgvarianten (i övrigt har vi klassikerna silver, guld, roséguld och svart). Även ifall den ser så glansig och elegant ut, så finns det en egenskap som inte riktigt är till dess fördel. Apple har själva angett att Jet Black versionen är väldigt känslig för mikrorepor, vilket (helt förståeligt) inte känns kul för dess ägare. Detta innebär mer eller mindre att efter viss tid av användning så kommer du nog inte längre att vara så jätteglad och nöjd med din supersmartphone, när det uppstått repor på den annars så glansiga ytan.

Naturligtvis kan din iPhone komma till skada även ifall du har dem andra färgalternativen, på andra sätt. Ifall du exempelvis tappar din mobil på marken / golvet eller om den repas slumpmässigt så finns det inte så mycket som du kan göra (förutom att beställa en reparation, självklart). Lyckligtvis finns det smarta och nyttiga mobiltillbehör som hjälper dig slippa sådana situationer, vi kallar dem iPhone 7 skal och iPhone 7 Plus skal!

Idag har vi valt ut ett antal favoriter som är aktuella, så kasta ett öga på dessa så hittar du kanske något för dig!

1. Smart Apple batteriskal till iPhone 7

batteriskal till iPhone 7

Här presenterar vi ett grymt iPhone 7 skal som både skyddar din enhet och håller den fulladdad. Praktiskt, eller hur? Det finns tillgängligt i svart och vitt, så att du kan bestämma vilket som passar och matchar din telefon bäst. Viktiga fakta som du bör veta, är att skalet försäkrar 26 timmar i samtalstid, upp till 22 timmar av internetanvändning (4G LTE) samt att det är kompatibelt med alla Lightning-tillbehör. En riktigt bra grej från Cupertino-jätten!

2. Puro 0.3 Ultra Slim skal till din iPhone 7 Plus

iphone-7-plus-puro-ultra-slim-skal

Räkna inte med riktigt lika fullgott skydd som ett plånboksfodral, men detta iPhone 7 Plus skal skyddar trots allt din telefon även om du tappar den, och vi det vi gillar starkt är dess superslimmade design och det faktum att det inte lägger till någon klumpighet eller bulk till den redan så slimmade mobilen. Kommer gör den i ett rikt färgurval samt en displayfilm i förpackningen och en putsduk, vilket betyder att du får 2-i-1 med detta köp!

3. Griffin iPhone 7 Survivor Summit skal

griffin-survivor-iphone-7-skal

Brukar du tappa din mobil (händerna är halare på vissa utav oss) så kan detta skal vara en riktigt bra lösning för dig och din iPhone 7. Produktens namn säger allt, verkligen! Inte bara att den är vatten- och stöttålig utan kommer också med en displayfilm som är Touch ID-kompatibel. Tro oss, varje del av din dyrbara smartphone kommer att vara fullständigt skyddad om du utrustar den med detta robusta skal!

4. Case-Mate iPhone 7 Plus Barely There skal

iphone-7-plus-case-mate-barely-there-skal

Case-Mate är ständigt populära mobilskal, särskilt Barely There-serien som inte sviker denna gång heller. Detta tunna, genomskinliga skal med en reptålig beläggning försäkrar att din iPhone 7 Plus förblir oskadd och i bra skick lång tid framöver. Om du vill ha ett riktigt neutralt mobilskydd så borde du verkligen ta en titt på något ifrån denna serie – eller just detta skal, varför inte?

5. Krusell Timrå skal till iPhone 7

krusell skal till iPhone 7

Kolla denna snygging! Krusell imponerar, som vanligt, med sina produkter. Timrås stiliga skal till iPhone 7 håller både din smartphone samt dina mest använda kort säkra! Den smarta lösningen gör att du alltid har dem nära till hands på ett praktiskt och snyggt sätt. Håll din mobil skyddad på ett skönt och praktiskt sätt, bestäm dig för ett funktionellt mobilskal!

Dessa är våra favoriter, tala om för oss vilka dina är!

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!