Löradg Oktober 21 2017

iPhone 6 och iPhone 6 Plus har äntligen presenterats tillsammans med Apple Watch!

09.09.2014 från · Lämna din kommentar 

Apple har äntligen presenterat två modeller av sitt senaste flaggskepp, samt deras första smart klocka: Apple Watch

Apple iPhone 6 vs iPhone 6 Plus

 

 

I dag presenterade Apple iPhone 6 tillsammans med iPhone 6 Plus – den större version som har en 5,5-tums skärm med en upplösning på 1920 x 1080 pixlar. Den vanliga iPhone 6-versionen har en 4,7-tums skärm med en upplösning på 1334 x 750 pixlar. Detta betyder att iPhone 6 Plus har 185% fler pixlar än iPhone 5S!

 

När det gäller andra viktiga specifikationer har de två modellerna 1 GB RAM, 16, 64 eller 128 GB internt minne beroende på vilken modell du väljer. Den har också Apple A8-chipset och väldigt bra batteritid. Man kan nämligen prata i telefon i 14 timmar med iPhone 6 och i 24 timmar (3g) med iPhone 6 Plus!

 

Huvudkamera på båda modellerna har upplösning på 8 MP med samma blixt som i iPhone 5S, med två olika färgade ljusdioder. Huvudkameran använder dessutom nästagenerations iSight-sensor som ger mycket snabbare autofokus, medan frontkameran har 2,1 MP.

 

När det gäller användargränssnitt, kör båda versionerna iOS 8, som blir tillgängligt från den 17 september.

 

Apple Pay – Apples nyaste NFC-funktion tillgänglig för iPhone 6

 

 iPhone mobilbetalning: Apple Pay

 

iPhone har tidigare inget stöd NFC-teknologin och därför blivit många användare jätteglada för att höra att iPhone 6 och iPhone 6 Plus stödjer det nu. Nu kan du äntligen betala med de två nyaste iPhone-modeller.

 

Apple Watch – Den stilliga smarta klocka som kan förändra marknaden

 

iWatch eller Apple Watch

Apple har presenterat sin första smarta klocka, i tillägg till iPhone 6 och iPhone 6 Plus. Många hade förväntat att den skulle heta iWatch eller iTime på grund av olika rykten men smarta klockan fick namnet Apple Watch.
Apple Watch-smarta klockan är verkligen smart. Den slår på när man lyfter armen för att kolla på den och touchen är gjord av safirglass. Som många förväntat har Apple lagt mycket uppmärksamhet på hälsa så man blir inte förvånad över att enheterna är försedda med hälsorelaterade funktioner och appar. Apple Watch kommer i två storlekar. Nu kan vi bara vänta lite till innan vi testat enheterna! :)
0

Kommentarer är stängda.