Onsdag Oktober 18 2017

iPhone 4 tillbehör vi rekommenderar

02.14.2012 från · Lämna din kommentar 

Har du äntligen köpt iPhone 4 som du önskade så länge? Denna dröm har förverkligats. Vi är säkra att du vet vad är det nästa steget- du skulle köpa motsvarande tillbehör till iPhone 4. Det finns olika typer av iPhone 4 tillbehör beroende av dina behov. Idag rekommenderar vi några mobilfodral som finns på vår webbutik.

Det första fodralet är ett snyggt Apple iPhone 4 TPU fodral som utgjordes av hög kvalitets silikon. På grund av att detta iPhone 4 fodral är utgjort av det här elastiska materialet passar det perfekt till din iPhone 4 och täcker den med elegans. Detta iPhone 4 fodral är genomskinligt vilket ger det ett ovanligt utseende. Förstås lämnar detta fodral utrymme för telefonens kamera och anslutningar. Kolla in priset på det har fodralet i vår webbutik- du kommer inte att vara besviken.

iPhone 4 fodral
TPU fodral till iPhone 4

Det andra fodralet vi vill väcka din uppmärksamhet med är Case-Mate-Slim profile/ Barely There iPhone 4 fodral som du säkert ska bli intresserad av. Detta fodral passar till både iPhone 4 och 4S.

Case-Mate-fodral till iPhone 4
Case-Mate iPhone 4 fodral

Det här fodralet ger motsvarande skydd till din iPhone 4/4S enhet men samtidigt ger din telefon ett mäktigt utseende. Du kan hitta det beroende av vilken färg passar dig bäst. Vårt förslag är rosa.

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!