Löradg Oktober 21 2017

Huawei P8 och P8 Max är äntligen här

Igår introducerade Huawei sina efterlängtade modeller vid ett pressevent i London: P8 och P8 Max.

Huawei:s nya toppmodeller

Huawei P8 stödjer dubbla SIM-kort

Mobilen kommer helt säkert att bli en stark konkurrent till både iPhone 6, Samsung Galaxy S6 och HTC One M9. Den har en stilig och minimalistisk design med en metallbaksida och något rundade kanterna. Telefonen påminner väldigt mycket om både företrädaren P7 och iPhone 6. Jämfört med Samsung:s och Apple:s senaste toppmodeller har P8 en högkvalitets bakkamera som inte alls sticker ut från chassiet.

Kameran är på 13MP och har även en helt ny sensor med fyra färger: rött, blått, grönt och vitt, vilket gör det lättare att ta foton i mörker och skymning. Den är också utrustad med flera intressanta effekter såsom “Light Painting” och ett videoinspelningsläge som möjliggör att filma från fyra olika vinklar med hjälp av tre andra telefoner som går att kontrollera samtidigt. Kameran har både OIS och dubbel LED-blixt. På framsidan finns en 8MP kamera.

Man har möjligheten att välja mellan fyra färger: Mystisk Champagne, Titanium Grå, Guld och Kol Svart.

Andra specifikationer inkluderar ett 2680mAh- batteri samt en 5,2- tums skärm med en upplösning på 1080p. Flaggskeppet är utrustat med 3GB RAM och Huawei:s egenutvecklade Kirin 935 processor som är en 64-bitars åttakärniga processor. Den mäter 144.9 mm x 71.8 mm x 6.4 mm och kör Huawei:s egen mjukvara Emotion UI 3.1 som baseras på Android 5.0 Lollipop. Modellen kommer även att stödja dubbla SIM- kort.

P8 Max, en kraftfull phablet

Är du kanske ett fan av phablet modeller så kolla Huawei:s nya P8 Max. Det är en modell som har en 6,8- tums skärm med en upplösning på 1080p. Den är också gjord av metall. Flaggskeppet har dubbla SIM, en Kirin 935 processor och en 13MP bakkamera, men det kommer med något bättre batteri på 4360mAh och en 5MP kamera på framsidan.

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!