Måndag Oktober 16 2017

HTC Double Exposure: “Redefining mobile imaging”

10.09.2014 från · Lämna din kommentar 

HTC höll igår ett lanseringsevent i New York kallat “Double Exposure” där presenterades både HTC Desire Eye och en lite excentrisk action-kamera kallat HTC RE. HTC meddelade också igår att Zoe, HTC: s video app, kommer till Play Store nu och till iOS senare i år.

New class of mobile experiences” och “reimagining HTC” är de fraser HTC: s VD Peter Chou använde för att ge inblick i HTC:s synpunkt och riktning angående kommande projekter.

HTC Desire Eye 

HTC Desire Eye- HTC:s nyA kameramjukvara

HTC Desire Eye smartphone har 2 kameror och båda har en sensor på 13MP och det blir uppenbart att detta kommer att användas som den viktigaste funktionen av denna enhet. Utöver detta har denna telefon HTC:s nya kameramjukvara HTC Eye Experience, en cool design samt vattentålighet (IP67).

Desire Eye har två kameror på 13 MP

HTC RE action-kamera

HTC RE action- kamera är en intressant kamera som har en ovanlig form och företagets mål med den här kameran är att omdesigna sätt vi spelar in video och ta bilder på.
Kameran har ingen på/av-knapp, och i stället finns det en inbäddad sensor, så att HTC RE tar bilder så fort du tar den i dina händer. Självklart har HTC RE en knapp- det är en stor, avrundad knapp som kan nås med tummen.

kamera som omdesignar det sätt vi tar bilder på

0

Kommentarer är stängda.