Tisdag Septiembre 26 2017

Hello Kitty iPhone 4S tillbehör har blivit en modetrend

11.30.2011 från · Lämna din kommentar 

Det japanska företaget Sanrio och designern Shimizu Yuuko skapade Hello Kittys figur 1974. Den första gadget som skapades var en snygg plånbok. Hello Kitty figuren återfinns idag i många former – tv-spel, barnböcker, leksaker, kläder, mobiltillbehör och andra prylar! Hello Kitty har väckt enormt intresse i hela världen och blivit en jättestor försäljningsframgång.Det är inte förvånande att vi finner Hello Kitty iPhone 4S tillbehör var som helst. Här är våra förslag på Hello Kitty iPhone 4S tillbehör:

iPhone 4s väska
Hello Kitty Zipper väska till iPhone 4/4S

1. Hello Kitty Zipper väska

Denna iPhone 4S Väska är mycket användbar och praktisk. Detta fodral är inte bara vackert och elegant, men också skyddar din iPhone 4S mot alla skador. Hello Kitty väska för iPhone 4S är tillgänglig i svart och rosa färg och kan vara en väldigt fin julklapp.

Hello Kitty Pastel 1 Skal till iPhone 4/iPhone 4S

2. Hello Kitty Pastel 1 Skal

Batteriskalet är ett intressant tillbehör till din nya iPhone eftersom detta iPhone 4S tillbehör skyddar ditt iPhone 4S batteri. Hello Kitty iPhone 4S skal passar perfekt till iPhone 4S och har också lätt och fri tillgång till alla portar och funktioner i din Apple telefon. Detta mobilskal är också kompatibelt med iPhone 4.

mobiltillbehör
Hello Kitty mobilstrumpa

3. Hello Kitty strumpa

iPhone har också rätt att få sin strumpa. Mobilstrumpor kan vara ett bra mobil tillbehör för att skydda din iPhone. MyTrendyPhone har stort utbud av mobilstrumpor i olika färger – svart, rosa eller blå. En strumpa eller en iPhone 4S väska skyddar din telefon och värmer den under kalla vinternätter.

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!