Löradg Oktober 21 2017

Har du redan Samsungs Galaxy Note Edge? Inte? Den kan bli din snart!

06.10.2015 från · Lämna din kommentar 

Är du redo?

Nedräkning

Folk är olika, alla gillar inte att tävla och vara med i prisspel, men vem skulle säga “nej” till exempelvis en gadget, ett tillbehör, eller något annat helt gratis? Troligtvis inte! Än bättre blir det ifall du kan få det ovan nämnda till så lite ansträngning som möjligt, eller hur? Tja, då bör du kolla in och läsa denna text! Månadens Club Trendy tävling är nämligen isåfall helt säkert någonting som du kommer att tycka om :D

Club Trendy är din biljett till en splitter ny Note Edge!

Det stämmer, i juni månad har du chansen att bli den stolta ägaren av Samsungs fantastiska Galaxy Note Edge i färgen Charcoal Black! De flesta av er kanske redan känner till Club Trendy och tävlingarna vi håller samt dess regler, men en del kanske inte gör det. Vad som är viktigt att veta är att vår CT tävling är snabb och enkel att delta i!

Club Trendy

Det finns egentligen bara 2 saker som du behöver göra:

1. Gå med i Club Trendy (ifall du redan är medlem, blir det än mindre arbete för dig, jippi!).
2. Köp en produkt i vår webbutik, fram till slutet av denna månad (juni månad 2015).

Detta är allt! Men, glöm inte att CT ger en hel del andra fördelar också, såsom 7% rabatt på de allra flesta produkter i vår butik. Du kan läsa allt om detta på vår officiella CT sida. :)

En telefon som du kan räkna med

Galaxy Note Edge

Om du följer technyheter regelbundet, vet du förmodligen allt som finns att veta om Samsungs Note Edge, inklusive det faktum att den faktiskt kommer med en fantastisk böjd skärm – därav namnet. Det är en riktig “high-end” enhet med en rad intressanta och smarta funktioner; inklusive hela 3GB RAM, en 16-megapixel huvudkamera, en kristallklar och ultraskarp 5,6 “Super AMOLED skärm, en fingeravtryckssensor, optisk bildstabilisering, pulsmätare, privatläge, S-planerare och mycket, mycket mer!

Lycka till! Vi hoppas att oddsen är till din fördel denna gången!

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!