Onsdag Oktober 18 2017

Har du någonsin hört talas om KSix iPhone 4S fodral?

11.21.2012 från · Lämna din kommentar 

KSix som tillverkare är kanske inte så känd, men de har mycket att erbjuda! De har ett brett utbud av mobilskal och mobilfodral, och vad vi finner särskilt intressant är iPhone 4- och iPhone 4S fodral och skal, anpassade för din iPhone och att kraftigt förbättra utseendet på din smartphone och samtidigt skydda den mot dagligt slitage.

1) KSix Wallet fodral för iPhone 4, iPhone 4S

KSIX iPhone 4/4S fodral - plånbok- stil

KSIX fodral till iPhone 4/4S

KSix Plånbok iPhone 4 / 4S fodral

Håll din smartphone i utmärkt skick och lägg till personlig stil med detta plånbok- stil fodral till iPhone 4 / 4S. Detta fodral har ett inre hölje som passar iPhone 4/4S och håller telefonen på plats och hindrar den från att glida. Magnetisk stängning är också där för ökad komfort och säkerhet samt innerfickor är bra för att hålla ditt Visa- kort, ID, etc.

2) Ksix Boston fodral till iPhone 4, iPhone 4S

Ksix iPhone 4/4S fodral

fodral till iPhone 4 och iPhone 4S från Ksix

Ksix Boston iPhone 4 / 4S Case

Nu kan du skydda din iPhone 4 och 4S mot stötar och repor tack vare detta Ksix Wallet fodral till iPhone 4 / 4S i svart färg. Detta iPhone 4S fodral kommer inte bara att skydda din telefon, men det kommer också att ge din iPhone ett speciellt utseende tack vare sin fantastiska design.

3) Ksix 3-i-1 fodral till iPhone 4, iPhone 4S

Ksix 3 i 1 iPhone fodral

iPhone 4/4S case- 3 i 1

Ksix 3-i-1 iPhone 4 / 4S case

Resistent och lätt skal till iPhone 4 och 4S med fast bältesklämma skyddar din iPhone 4/4S mot stötar och repor. Detta mångsidiga och kompakta fodral kan också förvandlas till ett visningsstativ, så att du kan använda din iPhone för att titta på filmer eller komma åt någon av funktioner eller program på din iPhone 4 eller 4S.

KSix erbjuder även olika iPhone 4 och iPhone 4S skal som finns i olika färger. Oavsett om du väljer fodral eller skal till iPhone 4 och 4S, erbjuder de alla elegans, säkerhet och hanterbarhet, så att du kan använda din iPhone 4 eller iPhone 4S utan att ständigt ta bort den ur fodralet.

0

Kommentarer är stängda.