Onsdag Oktober 18 2017

Här är tillbehören till Asus Google Nexus 7 surfplatta

10.31.2012 från · Lämna din kommentar 

Här vill vi presentera vissa Nexus 7 Tillbehör för denna nya Googles budgetsurfplatta. Låt oss presentera två olika skyddsfodral.

Google Nexus 7 folio läderfodral

fodral till nexus 7

Folio läderfodral – Nexus 7

Detta Google Nexus tillbehör är ett skyddsfodral som tillverkas i äkta läder. Fodralet ger en fantastisk känsla med bra grepp och en fin textur.  Folio läderfodral till Asus Google Nexus 7 skyddar ändast baksidan, samt öppningar för tablets olika anslutningar medan skärmen lämnas oskyddad. För att skydda skärmen på din Nexus 7, rekommenderar vi en displayfilm. Det är ett prisvärt fodral som kostar runt 150 kronor och säljs i tre olika färger (lila, svart och rosa).

Messenger axelremsväska från Sena

axelremsväska till Nexus 7

Messenger axelremsväska från Sena till Nexus 7

För de med högre budget, rekommenderar en väska till Nexus 7 från Sena. Denna messenger väska har en justerbar axelrem som gör det lättare att bära din surfplatta Väskan är tillverkad av äkta läder och kommer med en prislapp på 960 kronor.

Kombinationen av funktionalitet och pris är det som verkar mycket lockande när vi pratar om dessa tillbehör. Båda Nexus 7 tillbehör gör sitt jobb och känns kvalitativa. Besök www.mytrendyphone.se och hitta fler tillbehör till Google Nexus 7. Besök gärna MyTrendyPhone på Twitter för att få tips på bra länkar och tillgång till olika tävlingar. Läs om andra surfplattor här.

0

Kommentarer är stängda.