Tisdag Oktober 17 2017

Handgjorda läderfodral för smartphones från Raikko

06.06.2012 från · Lämna din kommentar 

Raikko universella mobilfodral har en snygg, innovativ design och samtidigt erbjuder ett optimalt skydd. Dessa mobilfodral finns i olika design och färger, och vi kommer att nämna bara några av dem här.

Eberhard moblfodral från Raikko
Eberhard iPhone fodral frpn Raikko

Första fodral är från deras exklusiva serie av fodral, som kallas Eberhard. Snyggt och modernt, kommer Raikko Eberhard fodral ger perfekt skydd för din smartphone, tack vare dess mått (12 x 7,1 x 1,2 cm). Detta mobilfodral kommer att passa de flesta av populära mobiltelefoner, och det kan också användas som ett hög kvalitets iPhone 4S / iPhone 4 fodral.

Barbara mobilfodral
Barbara fodral från Raikko

Ett annat fodral som också tillhör deras exklusiva linje är Barbara. Barbara är också gjort av äkta läder, med krokodil design, perfekt för mode-medvetande kunder. Barbara kan också användas som ett fodral till iPhone 4S / iPhone 4, men det kommer att passa andra smartphones som har samma dimensioner. Barbara (11,7 x 6,5 x 1,9 cm) har en lämplig öppning på toppen, för enkel borttagning från telefonen.

Raikko mobilfodral
Rudolf iPhone fodral

Rudolf är det sista fodralet för idag. Det är något större än tidigare två modeller (12,5 x 7 x 2 cm), och precis som de tidigare två modeller från Exclusive Line, är  detta fodral tillverkat av äkta läder. Till skillnad från två tidigare modeller har Rudolf mobilfodral ett magnetlås system som förhindrar telefonen från att falla ut ur fodralet.

För mer iPhone tillbehör och andra tillbehör är ni välkomna att besöka vår online butik.

 

0

Kommentarer är stängda.