Löradg Oktober 21 2017

Guld känns så bra i våra händer!

Alla ni som tycker om mobiler i guld, se hit! Idag presenterar vi somliga produkter från vårt enorma sortiment som kommer i denna lysande färg.

Skaffa en gyllene kraft till dina enheter

Är du oftast på resande fot så kommer extra “juice” säkert till nytta. I så fall kan vi rekommendera iHave Boss IA1350, en otroligt tunn powerbank på hela 5000mAh. Den har en enkel design som även kommer att passa de mest kräsna.

Den här snygga strömbanken på 2200mAh från Puro är lätt och kompakt att bära runt.

Man säger: Kalla händer varmt hjärta… Tja, vi vet inte säkert om det är helt sant, men att ha kalla händer hela tiden känns inte så trevligt. Därför kan vi presentera en ganska kul pryl: Pisen TS-D154, som faktiskt är både en powerbank och en handvärmare i en produkt. Den har en extra hög kapacitet på 5000mAh och kommer i en enkel design som liknar datormus.

Skaffa extra juice till din mobil

Förutom de praktiska externa batterierna erbjuder vi också olika slags laddare. Belkin erbjuder en Lightning / USB- kabel med aluminiumfinish som även är MFI certifierad av Apple. Det går bra att ansluta den här kabeln till Rock Motor Series dubbelports USB laddare för att ladda din enhet i bilen. Denna USB laddare passar till alla enheter som stödjer USB- laddning.

Ibland känns det verkligen bra att ta en stund och vila lite. Medan du har en fin kväll med din familj eller vänner, få din mobil att “vila” lite och “dricka” extra juice från “ett gyllene äpple”, dvs. Charge ´n´ Fruits bordsladdaren.

Ladda din enhet med stil

“Förgyll” dina öron

Vill du få dina öron att vibrera i takt till tonerna så är det alltid bra att ha ett högkvalitets headset eller en högtalare. Hos MyTrendyPhone hittar du även några stiliga exemplar av ljudtillbehör i guld.

Langston erbjuder JM-12, ett in-ear stereoheadset med flatkabel i champagne guld. Det är ett stilrent headset med 3,5 mm försilvrat jack som reducerar brus och ger fantastiskt ljud.
Tycker du om smycken så Novero Tribeca Stars Fashion Bluetooth headset kommer att passa dig perfekt. Det är inte bara ett smycke som är gjort av både ädla och oädla material utan också en bekväm och funktionell pryl som även erbjuder förstklassigt ljud.

Få ljud via våra gyllene headset

Under dina bilresor är det nödvändigt att hålla båda händerna på ratten så Jabra Boost Bluetooth headset kommer att vara ett bra val. Det passar ett stort antal av mobiltelefoner och kommer med två appar FindMyHeadset och Jabra Assist. Dess uppladdningsbara batteri erbjuder en samtalstid på upp till 9 timmar.

Vill du få ett högkvalitets ljud från din telefon så checka Jarre AeroSkull XS Bluetooth högtalare. Det är en högtalare med en unik och enastående design som har en mikrofon så att du också kan ta ditt samtal handsfree. Gillar du bättre en enkel design så ta en titt på Beats Pill BT högtalare. Den är liten och lätt så att du enkelt kan bära den runt.

Njut av högkvalitets ljud

Klä din enhet i guld

MyTrendyPhone erbjuder också massvis med skal och fodral i guld, först och främst till de telefonmodeller som redan säljs i den här färgen. Har du en iPhone 6, Samsung Galaxy Alpha, LG G3 i guld/champagne guld så kommer du möjligtvis att gilla vårt utbud av skydd till dessa modeller.

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!