Löradg Oktober 21 2017

Gör ditt hem ännu mysigare med våra fyra coola ljusprylar

Njuter du av den varma känslan när ljuset lyser upp hela rummet? Tycker du om den romantiska stämningen som ett dovt ljus kan skapa? Gillar du gadgets också, så är det helt säkert att du kommer att gilla våra följande tjusiga och funktionella ljusprylar.

En fantom som laddar din enhet

Nillkin Phantom Qi trådlös laddare erbjuder både en modern konstnärlig design och funktionalitet. Den kommer att se så snygg ut på ditt säng- eller skrivbord och samtidigt möjliggör att din älskade enhet får den förstklassiga Qi laddningen.

Få en trådlös laddare och en funktionell lampa
Det finns inga irriterande sladdar längre utan allt kommer att funka utmärkt med den senaste Qi- standarden. Det är bara att placera din Qi aktiverade enhet på laddningsplattan och en blå ljusring, som självklart indikerar laddningen, kommer att visas under. I tillägg finns även en USB- utgång som möjliggör att man kan ladda en enhet till.
Oavsett om du behöver mer eller mindre ljus kommer du att helt säkert njuta av dess lampa. Den har även dimmerfunktion så att du kan justera ljusstyrkan och intesiteten efter dina krav och smak.
Laddaren är liten och lätt så det är väldigt enkelt att bära den runt.

Färgrikt ljus

MiPow Playbulb är ett flamlöst ljus som kommer att ge dig en riktigt färgrikt mysig anda.

Färgrikt ljus av enkel design
Det har färgskiftande och vita lysdioder. Dess färg och intesitet kan justeras antigen individuellt eller i grupp via Android och iOS- appar som går att ladda ner gratis från både App Store och Play Butik. Appen fungerar med Bluetooth 4.0- utrustade enheter inklusive Android 4.3 och senare samt iOS 7 och iOS 8.
Den körs på tre AA batterier som går lätt att byta och kan pågå i ca 240 timmar.
Ljuset kan användas både utom- och inomhus och har även möjlighet att slå på eller stänga av det personligen genom att antingen använda det inbyggda reglaget eller helt enkelt blåsa på det. Du kommer att njuta av en unik aromatisk känsla som kommer från den integrerade doftdiffusern med lavender essens. Men vänder du den får du faktiskt en riktig ljusstake.
Förpackningen innehåller 3 st av ljusprylar.

Vattenfall av ljud

Högtalare med vatten- och ljuseffekter

Conceptronic Dancing Water högtalare är ett par stiliga högtalare med 4-färgers LED- ljus. Dess moderna och kompakta design kommer att se fantastisk ut i dina olika interiörer. Den kommer även att erbjuda dig en fantastisk befriande upplevelse med dess dansande vattenshow av fontänljus. Vattenstrålarna kommer att studsa i musikrytmen som du spelar på din dator, laptop eller MP3-spelare samt avge ett svagt vattenljud. Du behöver inget vägguttag eftersom högtalaren strömförsörjs via USB-utgång. Nackdelen är att det inte går att justera ljudstyrkan direkt via högtalarsetet utan endast via dina enheter.

Gör familjetid ännu mer intressant

Den tekniskt avancerade tärningen

Har du en surfplatta? Gillar du även att spela roliga traditionella brädspel med sina vänner och familj under kvällarna? I så fall är DICE+ den perfekta rekvisitan. Den är en av de tekniskt mest avancerade gaming kontrollerna som har både intressanta ljuseffekter och snygg och modern design. Det är väldigt lätt att använda den eftersom tärningen kopplas direkt via Bluetooth till din enhet. Resultatet kommer att registreras automatiskt samt om den är kastad korrekt eller inte. Det finns inget av/på reglage utan det räcker med att röra själva kuben. Kontrollen laddas via USB- kabel som följer med i förpackningen och du kommer att få tillgång till alla spel som stödjer DICE+.

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!