Löradg Oktober 21 2017

Samsung visar (oavsiktligt) upp nästa Galaxy S7 Edge innan dess release

02.19.2016 från · Lämna din kommentar 

Tänk dig att du är ett stort teknikföretag på väg att släppa din nästa flaggskeppstelefon. Visst, det är svårt att gömma all information om telefonen med tanke på att vi lever i en tid präglad av Internet – men du gör ditt bästa. Sant? Kanske, men Samsung verkar inte tänka såhär eftersom företagets indonesiska hemsida nyligen (nästan en vecka tidigare) läckte en videoteaser för den kommande Samsung Galaxy S7 Edge. Vad handlar den om?

Videon visar den indonesiska bågskytten Dellie Threesyadinda som använder en icke namngiven Samsung telefon medan hon tränar och joggar, och även om hela klippet är på indonesiska så kan vi fortfarande förutse några av de nya funktioner som telefonen kan komma att skryta med. Till exempel så ser vi att mobilen klarar att fungera helt normalt under ett skyfall, vilket innebär att den högst troligt kommer att bli vattentät. Dock så säger beskrivningen nedanför videon något helt annat: “Den här produkten är inte vattentät och bör inte utsättas för vätska”. Naturligtvis orsakade detta uttalande lite förvirring bland Samsungfans över hela världen, som omedelbart utsett att detta är nästa Galaxy S7 Edge (på grund av de böjda kanterna på skärmen).

I videon ser vi också att Threesyadinda använder en trådlös laddningsplatta med den kommande Galaxy enheten som kanske kan bekräfta det faktum att Samsungs även nästa Galaxy kommer att stödja trådlös laddning (vore konstigt annars eftersom dagens modell gör detta). Designen verkar vara mycket lik den från nuvarande Galaxy S6 och S6 Edge och vi har hört rykten om att utseendet på S7 telefonerna förmodligen inte kommer att förändras något alls i jämförelse med de föregående modellerna. Men, om vi jämför mobiltelefonen i videon med läckta bilder som vi har sett hittills, så inser man snart att de inte ser helt snarlika ut. Återigen – vi är något förvirrade!

galaxy-s7-läcker

Klippet avslutas med att Threesyadinda vinner en guldmedalj och att hennes mamma fotograferar henne i samband med detta. Med tanke på att hennes mor står på läktaren och Threesyadinda är i arenan så kan vi dra en slutsats av att denna Galaxy kommer att erbjuda förbättrad zoomning och kanske ännu bättre bildkvalitet.

Vi kommer ta reda på och säkerställa allt detta och mycket mer under Mobile World Congress den 21 februari när Samsung är inställda på att avslöja deras Galaxy S7 och S7 Edge!

1

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!