Torsdag Oktober 19 2017

Galaxy S5: senaste rykten

09.19.2013 från · Lämna din kommentar 

Senaste rykten om Samsungs nästa toppmodell föreslår att den nya modellen kan komma i två versioner – en Android version och en Tizen version. Android-versionen kommer att baseras på senaste Android 4.4 KitKat OS, medan Tizen är ett mobilt operativsystem utvecklat i ett samarbete mellan Intel och Samsung.

galaxy

När det gäller Samsungs nästa toppmodell, är det nästan säkert att det kommer att kallas Samsung Galaxy S5 (åtminstone Android-versionen). Det sägs att Tizen versionen kommer att ha ett annat namn.

Andra rykten hävdar att telefonens kamera kan komma med optisk bildstabilisering.

Och slutligen, ett annat mycket intressant rykte: det är sagt att Samsungs nästa Galaxy får ett chassi av en legering av aluminium och magnesium. Om det händer, kan det tolkas som Samsungs svar på användarnas kritiker som anklagade för Galaxy S4 plastskalet och som en chans att konkurrera med enheter som HTC One eller Xperia Z.

Galaxy S5 kommer troligen att lanseras under våren 2014. Men kolla vårt uppdaterade utbud av tillbehör till dagens topppmodell från Samsung – Galaxy S4 och tillbehör till vattentäta toppmodellen Galaxy S4 Active.

0

Kommentarer är stängda.