Tisdag Septiembre 26 2017

Galaxy S3 skyddstillbehör – Bugatti Croco fodral

05.14.2012 från · Lämna din kommentar 

Bugatti har överraskat oss positivt med en ny serie av eleganta och stilrena mobilfodral. Bugatti Croco Slim Galaxy S3 fodral i grön färg är ett bra skyddstillbehör som förbättrar utseendet på din underbara enhet och skyddar den mot olika skador såsom repor, smuts, fingeravtryck och vardagliga slitage. Detta Samsung Galaxy S3 mobilfodral är gjort i läder och har en mycket tunn profil.

Galaxy S3 väska
Bugatti Croco mobilfodral

På framsidan finns det Bugattis tryckta logo. Den inre sidan av Galaxy S3 fodral är gjort av mjukt foder som skyddar skärmen på din mobiltelefon. Bugatti Croco fodral är ett bra Galaxy S3 tillbehör, lämpligt för både profss och affärsmän, och alla andra som tycker om att ha ett sådant sofistikerat och stilfullt tillbehör till Galaxy S3. Tack vare ett enkelt system med magnetlås och en platt bältesögla, har du inga problem med att använda fodralet när som helst och var som helst. Smartphone glider lätt in och ut från mobilfodralet vilket ger dig möjlighet att nå din mobil snabbt och enkelt.

fodral till Samsung Galaxy S3
Buggati Croco Slim fodral

Skulle du vilja köpa andra skyddstillbehör till Samsung Galaxy S3 besök vår hemsida och välj bland stort urval av Galaxy S3 skal, skärmskydd, skinns och väskor.

0

Kommentarer är stängda.