Löradg Oktober 21 2017

Förbered din iPhone eller iPad för iOS 8

09.09.2014 från · Lämna din kommentar 

Apple kommer att släppa den senaste versionen av sitt mobila operativsystem under de kommande veckorna. Och du behöver se till att din enhet är redo att uppdateras. Med en ny kommande iOS får vi ett par förbättringar av Siri röststyrning och en ny hälsoapp.

är min iPhone kompatibel till iOS 8?

Kontrollera kompatibilitet

Om du äger en iPad eller iPhone 4 så är det dags att uppdatera dill en nyare enhet. Inte alla Appples enheter kan uppdateras till iOS 8 så kolla den här listan först: iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPad 2, iPad 3 och 4, iPad Air, iPod Touch 5, iPad Mini och iPad Mini med Retina-skärm.

Frigör utrymme

Användarna är i princip tvungna att ha minst 3 GB ledigt utrymme på sina enheter för att faktiskt kunna installera uppdateringen så det är dags att frigöra utrymme på enheten. Detta kan du enklast göra genom att ta bort de appar du inte använder eller överför bara dina bilder och videor till iCloud.

hur kollar jag kompatibiliteten med ios 8?

Som vi tidigare upplevt kan vissa av de stora uppdateringarna orsaka problem för äldre enheter. Ägare av iPhone 4 klagade på dålig batteritid och prestanda efter uppdatering till iOS 7. Vi alla gillar nya saker men det vore kanske bättre att vänta med att uppdatera en eller två veckor. Vi väntar i alla fall med spänning på vad som kommer att visas upp för omvärlden idag.

0

Kommentarer är stängda.