Torsdag Oktober 19 2017

Förbättrade OtterBox Reflex serien av skal till iPad 3 och iPad 4

01.29.2013 från · Lämna din kommentar 

OtterBox och extremt skyddande skal till mobila enheter och surfplattor är praktiskt taget synonymer. De mest populära serierna från Otterbox är Defender och Reflex.
Reflex iPad skal från Otterbox är smalare och inte lika skrymmande som skalet från Defender Series: det är ett kompakt och lätt skyddande skal. Det gjordes ursprungligt som ett skal till iPad 2, men nu har en ny och förbättrad modell för iPad 3 och iPad 4 träffat marknaden.

iPad skal från Otterbox Reflex serien

OtterBox Reflex Series Pad 3, iPad 4 skal – ASH

Reflex-serien av iPad 3/ iPad 4 skal från Otterbox kommer med en intressant design: det skyddar surfplattan effektivt och är byggt i ett hög kvalitets material som kombinerar polykarbonat och silikon på bästa möjliga sättet. Skalet är tillverkat av två delar som knäpper tillsammans på baksidan; luftkuddar i hörnen ökar flexibiliteten och absorberar stötar.

iPad 3/4 skal frpn Otterbox- ReflexOtterBox Reflex skal ger din iPad inte bara perfekt skydd mot stötar och fall, utan det också kan användas som ett stativ, så du kan sätta din iPad i en perfekt vinkel för att titta på video eller skriva. Alla funktioner och kontakter på iPad kan lätt nås inklusive högtalare, hörlursuttag, kamera och anslutningsport.
Om du väljer att köpa det här skalet får du också ett tunt iPad 3 / iPad 4 skärmskydd, kostnadsfritt, tillsammans med en gummiskrapa och en rengöringsduk. Du kan välja en av tre tillgängliga färger: Ash, Vapor, Zinger

Kolla OtterBox skal för iPad här:

#

0

Kommentarer är stängda.