Torsdag Oktober 19 2017

Fira Halloween med MyTrendyPhone på bästa möjliga sätt

10.31.2015 från · Lämna din kommentar 

Årets läskigaste natt (och dag för den delen!) är här och vi har en särskild “treat” bara för dig!

Vi har inga tricks i bakfickan – endast en spännande rabatt

Idag, den 31 oktober får du köpa en del av dina favorittillbehör på vår hemsida till rikligt reducerade priser. Varför det då, kanske du undrar? Vi kommer att släppa på vår lilla hemlighet: magi, spindelväv och en förtrollande 10% rabatt är inblandat i denna Halloween-soppa.

Har vi din uppmärksamhet än? Fantastiskt.

Allt du behöver göra den här kusliga dagen är att surfa över till vår nätbutik, välja en produkt som du vill köpa och sedan skriva in den magiska koden – HW15. Hallowarning måste dock utfärdas: rabatten kan endast användas för produkter som kostar under 1100 kr och som inte redan är nedsatta eller rabatterade.

MyTrendyPhone Halloween rabatt

Tänk på att när klockan slår midnatt den 1 november kommer rabatten inte att vara giltig längre. Just det, detta unika, spöklika erbjudande kommer endast att pågå under 24 timmar.

MyTrendyPhone är definitivt rätt plats att vara på Halloween, så glöm inte att komma förbi. Vi väntar på dig…

Ännu fler helt fantastiska erbjudanden inför den kommande helgsäsongen

Om du trodde Halloween var den enda tidspunkten som vi planerat att fira under dessa kommande månader, så bör du nog tänka om. Vi har en hel del helt galna erbjudanden och kampanjer framöver fram tills juletider, så se till att följa oss och inte gå miste om någon!

För att hålla koll på våra erbjudanden, kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev och följa oss på Facebook, Twitter och Google Plus. Vad du också kan göra är att droppa förbi vår nätbutik från tid till tid, för att se vad som är nytt.

Glad Halloween!

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!