Tisdag Septiembre 26 2017

Fem skäl att välja en iPad

04.22.2013 från · Lämna din kommentar 

1. Det största och bästa erbjudandet på apps

apple apps

Apps är mycket viktiga för en tablet och Apple har för närvarande ett mycket stort erbjudande på apps. Med 300.000 apps speciellt optimerade för iPad och 800.000 apps totalt finns det något för alla.
Vi bör också nämna att samma eller liknande program finns tillgängliga på Android- plattformen, men kvaliteten på de olika apps är regelbundet mycket bättre på iOS. Apps som är optimerade för tablet- format, särskilt för Retina- display, är en stor fördel i förhållande till Android. Ett annat plus för Apple är att de flesta apps först släpps för iOS, och sedan Android- användare måste vänta en lång tid för samma program.

2. Den bästa kombination av hårdvara / mjukvara

En av Apples största fördelarna är att det har full kontroll och ansvar över både hårdvara och programvara som de erbjuder. Detta ger Apple möjlighet för optimal kompatibilitet vilket resulterar i den bästa användarupplevelsen.
Apple släpper vanligen en eller ibland två nya enheter per år. Så en ny iPhone brukar introduceras varje år och en ny iPad också.
Apple spenderar mycket tid på att utveckla en produkt. Detta är särskilt tydligt i byggkvalitet.

3. Kontinuitet och kompatibilitet

iOS kan också beskrivas som tråkig, eftersom det är oerhört konsekvent system under de senaste åren. Det finns inget behov av att vänja sig vid en ny layout eller att vänja sig vid ett nytt skin med varje ny produkt.
Eftersom Apple gör sin egen hårdvara och mjukvara, finns det också en optimal integration mellan produkterna. Inte bara att appar du har köpt för en iPhone kan användas för en iPad (ofta även i optimal upplösning) men du är också säker på att sambandet med andra enheter (som din Mac-dator eller Apple TV) är ofelbart.

4. Stort tillbehörssortiment

iPad och iPhone tillbehör- stort erbjudande

iOS- enheter är enormt populära och varje iPad och iPhone säljs därför i miljontals exemplar. Detta resulterar i ett enormt antal tillbehör för Apple-enheter. Vill du ha ett aluminium- fodral för din iPad, inga problem! Vill du ha ett skal i trä eller ett skal med inbyggt tangentbord – då vet du var du hittar dem!

MyTrendyPhone.se erbjuder det bredaste sortimentet av tillbehör till iPad, iPhone och iPod! Bilhållare, externa batterier, dockningsstationer, olika fodral & skal – det finns så många tillverkare som gör speciella tillbehör för iOS!

5. Vacker design

Om det finns en sak du kan förvänta dig av Apple, är det elegant design. Företaget är besatt av att skapa enheter som imponerar med utseendet från det ögonblick de införs. IOS gränssnittet är ett igenkännligt märke.
Det finns naturligtvis fler (bra) skäl att välja iOS men det är nästan omöjligt att nämna dem alla.

0

Kommentarer är stängda.