Måndag Oktober 16 2017

Fantastiska iPhone skal presenterades på CES

02.06.2013 från · Lämna din kommentar 

Tusentals nya produkter i den tekniska branschen visades offentligt för första gången på CES 2013. Många tillbehör till iPhone och iPad kunde man se på mässan. Låt oss se vad de tre mest speciella iPhone skalen på CES 2013 var:

Endliss SmartCase för iPhone 5

endliss smartcase iphone skal

Många iPhone- ägare vet inte att blixten på baksidan av sin iPhone kan också användas för aviseringar (du kan hitta detta alternativ på Accessibility Settings). Men för vem det inte räcker, kommer ett skal med inte mindre än 128 LED- lampor för aviseringar att byggas.

Endliss Smart Case är ett skal till iPhone 5, som har 128 flerfärgade lysdioder inbyggda i. Viktiga aviseringar kan visas med dessa lysdioder, exempelvis nya Tweets, e-post eller Facebook-uppdateringar: ny bild visas för varje avisering. Om du behöver det, då kan lysdioder också visa tiden.
Lamporna drivs av 1500 mAh batteri, så det här skalet också kan ladda din iPhone. Endliss SmartCase iPhone skal har nämligen en Bluetooth 4,0 anslutning för att hålla kontakten med din iPhone.

                                                                                 

Canopy Sensus skal

sensus canopy iPhone skal 4, 4S, 5

Känner du ibland att pekskärmen på din iPhone begränsar dig? Då är du inte ensam. Tidigare hade Sony PSP Vita ett tryckkänsligt lager på baksidan av enheten. Snart kommer detta också bli tillgängligt för din iPhone. Sensus Canopy är ett skal för iPhone där 10 olika touch- inmatningar finns på baksidan och sidorna av skalet. På detta sätt är det möjligt att använda en app eller spela ett spel utan att fingrarna blockerar skärmen.

Detta skal fungerar bara med integrerade program som är utformade för synskadade. Företaget arbetar med ytterligare program och därmed finns det redan 500 apps tillgängliga för Senus. Sensus skal till iPhone 4S / 4 och 5 kommer att finnas tillgängliga till mindre än 630 kronor. Senare skulle följa versioner av skalet för iPod touch, iPad och iPad mini.

                                                                

 BrickCase – SmallWorks Brick-On-Back skal

SmallWorks Brick-On-Back skal till iPhone 5, 4, 4S

Detta skal kommer att göra dig undrar: varför ingen har tänkt på detta tidigare?
Detta BrickOnBack är ett enkelt skal för din iPhone eller iPod touch. Du kan dekorera ditt eget skal med barns Lego byggklossar. SmallWorks har version av sitt BrickOnBack skal gjord för iPhone 5, iPhone 4 (4S) och den fjärde generationens iPod touch.

0

Kommentarer är stängda.