Tisdag Oktober 17 2017

Ett tre-lagers skal för iPhone 4S

04.17.2012 från · Lämna din kommentar 

Det är aldrig lätt att välja ett tillbehör med bra kvalitet och pris. Vanligtvis måste vi välja mellan dessa två – antingen vi köper produkter av hög kvalitet till höga priser eller vi köper produkter av genomsnittlig kvalitet, men billiga. Detta är inte fallet med iPhone 4S skal som vi erbjuder idag.

 

Naztech Vertex skal

Naztech Vertex iPhone 4/4S skal

Detta skal till iPhone 4S (ovan) är en original produkt från Naztech och är tillverkat av silikon. Detta skal består av tre lager av skydd och är tillgängligt till ett pris på 141 kr. Dess tre lager är: ett styvt yttre skal som skyddar mot repor och fall, ett mjukt men motståndskraftigt inre skal av silikon, som absorberar stötar och ett iPhone 4S skärmskydd som skyddar mot repor, men håller skärmen fullt fungerande.

 

Vertex skal till iPjone 4/ 4S

Naztech Vertex skal till iPhone 4/ iPhone 4S

Du kan även ta telefonen ur det styva skalet och hålla bara silikon- skal som kommer att skydda telefonen på ett optimalt sätt också. Naztech Vertex skal finns i många roliga versioner.

Du kan hitta mer billiga iPhone 4S tillbehör av hög kvalitet såsom många andra möbiltillbehör av hög kvalitet på vår officiella webbsida.

 

0

Kommentarer är stängda.