Tisdag Oktober 17 2017

Ett sött paket för iPhone 4S- iPhone 4S tillbehör

07.30.2012 från · Lämna din kommentar 

Om du äger en iPhone 4S är du välkommen att läsa dagens blogg. Om du inte har den, är du också välkommen att läsa det i alla fall. Vi har en mängd olika mobiltillbehör, men vi har valt idag två nödvändiga och nyttiga tillbehör till iPhone 4S och på så sätt sparat din tid för att du inte måste söka mer.

 

X-torm iPhone 4S externt batteri

iPhone 4S externt batteri från A-solar

En laddare är en av de viktigaste sakerna du måste tänka på om du äger en smartphone som iPhone 4S. Men vi har något ännu bättre för dig: Detta är inte bara en iPhone 4S laddare- detta är också ett fodral. Detta Xtorm Classico batterifodral från A-Solar inte bara fördubblar din iPhones batteritid utan skyddar din enhet perfekt. Detta födral är tillverkat i svart läder och det ser sofistikerat ut. Detta externa batteri är idealiskt om du ofta reser eller är på språng.

 

Union Jack iPhone 4S skal
Union Jack iPhone 4S skal- Great Britain

Om du föredrar att ha ett iPhone 4S skal, förutom ett fodral, är Union Jack Montage skal från Cygnett ett bra förslag eftersom detta är ett mycket populärt skal. Det har en flexibel snap- on design som möjliggör lätt användning. En sak till: Detta fantastiska skal till iPhone 4S inkluderar ett iPhone 4S skärmskydd.

Dessa två tillbehör är mer än bara två stycken iPhone tillbehör: Det är faktiskt fyra stycken iPhone tillbehör. Det är en klok investering.

0

Kommentarer är stängda.