Måndag Oktober 16 2017

Enkelt och elegant Sena Lugano Click-On skal till iPhone 4 och 4S

04.18.2013 från · Lämna din kommentar 

Varje gång vi tänker på hög kvalitets läderfodral eller skal är Sena ett av de första varumärkena som faller oss in. Skälen är uppenbara- optimalt skydd, elegant design, förstklassiga material och full funktionalitet. Denna gång kommer vi att presentera för er Sena Lugano Snap-On skal till iPhone 4, som även är kompatibelt med iPhone 4S.

Sena Lugano Click-on skal till iPhone 4/4S- Pewter
Apples fjärde generations smartphone passar just perfekt inuti detta iögonfallande iPhone skal. Skalen från Sena Lugano serien definieras med lätthet och tunn profil som inte lägger bulk till iPhone 4. Skalet är handgjort av ett fint fullnarvigt italienskt läder och har vadderat insida för att skydda iPhone- skärmen mot repor och andra skador som kan uppstå under den dagliga användningen.

Sena Lugano Click-On iPhone 4/4S läderskal
Med detta vackra och enkla iPhone 4S skal har du alltid en obehindrad tillgång till alla de smartphone- funktioner, tack vare specialgjorda öppningar för kameran, portarna och knapparna. Sena erbjuder en mängd olika färger och mönster, så hitta ett som bäst passar dina önskemål och smak. Besök MyTrendyPhone för flera tillbehör till iPhone 4 och iPhone 4S.

1

Kommentarer är stängda.