Tisdag Septiembre 26 2017

Elephone Smart TV Box – Smart köp

Önskar du dig en smart TV men inte vill spendera för mycket pengar just nu, så vi har en perfekt lösning för dig.

De senaste smart TV- enheterna från Samsung, LG och Sony kan kosta dig en förmögenhet som du kanske inte har råd till eller helt enkelt har andra prioriteter, men vad skulle du göra om vi säger att vi har en Smart TV Box som kostar endast 805,- och har precis samma funktioner?

Förvandla en vanlig TV till en smart TVSmart TV Box med en inbyggd kamera

Elephone Smart TV Box kör Android 4.4.2 KitKat och har en fyrkärnig Cortex-A9 processor med 1GB RAM samt internminne på 8GB med möjlighet att utöka det med 32GB via ett microSD kort.

Boxen förvandlar din vanliga TV till en smart TV. Du behöver bara ansluta boxen till din TV för att få en övervakningsfunktion för fjärrvisning via Android smartphone eller PC- / laptop. Du kan kolla på de senaste nyheterna via mobilappar, se på filmer, lyssna på musik från din mobil, dator eller via nätet och mycket mer. Den stödjer de flesta video- och ljudformat så det blir även lätt att strömma diverse olika medier från andra Android- enheter till din TV.  Det är enkelt att styra boxen via IR- fjärrkontrollen som följer med i förpackningen.

Kamera brukar inte följa med TV- apparater, den köps separat. Original-kameror från Samsung och LG kostar över 800,- mer än Elephone Smart TV Box som har inbyggd kamera. Det är en 5MP-kamera som kan roteras 180 grader för att få den bästa inspellningsvinkeln. Den ger bra bilder och är utmärkt för skype-samtal.

Riktigt cool pryl, inte sant?

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!