Onsdag Oktober 18 2017

Dolce Vita Boom Stereo Headset- Du kommer att älska det

02.22.2012 från · Lämna din kommentar 

Om du lyssnar på musik på din smartphone, iPod eller iPad hela tiden, behöver du ett bra headset. Med Dolce Vita Boom headset kommer du faktiskt att få stora och fina stereohörlurar. Boom-headsetet ger ett fantastiskt ljud och kan vikas när det inte används. Det finns också en inbyggd mikrofon och svarsknapp, men eftersom alla tillverkare av mobiltelefoner inte använder samma normer är dessa funktioner inte tillgängliga för alla modeller av mobiltelefoner. Titta på dessa roliga färger på headseten vi erbjuder.

Dolce Vita headset

Dolce-Vita-Boom-Stereo-Headset

Nu kan du få ännu bättre ljud i ditt Dolce Vita headset om du har en iPhone, iPad eller iPod. Du kan ladda ner gratis app “Bongiovi DPS” via Apple App Store, vilket ger ännu renare, djupare och mer fantastiskt ljud i headsetet. Med detta program kan du verkligen ta kontroll över ditt headset, med över 120 kalibreringspunkter som omvandlar ljudsignal i realtid. App är gratis, som redan nämnts, och vi rekommenderar att du laddar den ner, för ännu bättre ljudupplevelse.

Dolce-Vita-Stereo-Headset

Dolce Vita Stereo Headset

Här kan du se vilka funktioner du kan använda med några av telefoner:

iPhone: lyssna på musik (inkl. fjärrkontroll), svara på  samtal (handsfree)

iPod och iPad: lyssna på musik

Blackberry och HTC: lyssna på musik, svara på samtal (handsfree)

Nokia, Samsung och Sony Ericsson: lyssna på musik

Mer informationer om dessa produkter men också om alla mobiltillbehör, iPad- och iPod tillbehör kan du finna på vår webbutik.

 

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!