Måndag Oktober 16 2017

Detta är MTP:s favoritappar – vilka är era?

06.12.2015 från · Lämna din kommentar 

Vad skulle våra smartphones vara utan dess appar? Mycket mindre intressanta, det är ett som är säkert…

Smartphones

Det finns appar för nästan allt där ute: Instagram delar dina bilder och gör att de ser coolare ut, Shazam känner igen dina låtar, Foursquare låter alla veta vart du befinner dig, Google Maps hjälper dig att hitta till vad som helst och Facebook Messenger håller dig i kontakt med vänner och familj, bland annat. Om du vill lyssna på musik har du Pandora, 8tracks, Soundcloud och Spotify, och spelintresserade är förmodligen väl förtrogna med klassiker som Subway Surfers, Clash of Clans, QuizUp och så mycket mer. Från gratis och freemium till betalapplikationer, så finns det en app där ute för alla, både iOS och Android användare.

Här på MTP genomförde vi nyligen en kort undersökning för att se vilka appar som är mest populära innanför våra väggar, och här kan du se hur vi röstat. :)

MyTrendyPhone Sveriges Top 10 favoritappar är …

MTP:s top 10 appar

Diagrammet förklarar sig självt: MyTrendyPhones personal verkar älska gratis samtal och textning, så det är ingen överraskning att Viber ligger i topp på listan. Vi gillar också att fotografera och redigera bilder, och det är därför Instagram också ligger högt på vår lista, men såklart håller vi även koll på våra vänners och kollegors liv på Facebook. På tredje plats, tillsammans med gamla goda Facebook, kommer WhatsApp, som återigen bevisar hur mycket vi älskar att skicka meddelanden, bilder och info fram och tillbaka.

Vad med dessa “övriga” appar?

Vissa appar hamnade precis under gränsen för att hamna i vårt diagram/lista, så när vi frågade våra kollegor som röstade på “övriga”, vilka de tänkt på, fick vi dessa svar:

MTP:s övriga appar

Dessa är våra favoriter – vilka är dina? Ifall du har en, skriv gärna i kommentarerna nedan!

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!