Onsdag Oktober 18 2017

Dekorera din smartphone med ett julskal

11.29.2012 från · Lämna din kommentar 

För att komplettera den festliga atmosfären, är många tillbehör och dekorationer tillgängliga för dig. För att pryda din nya smartphone med en jul dekoration erbjuder MyTrendyPhone skal för din iPhone 4, 4S och 5, Galaxy S3, kort sagt, för alla smartphones för tillfället.

1. Skal Christmas Tree för iPhone 5 – Rött

iPhone skal till 5:an med julgran- Christmas

Christmas Tree bak skal till iPhone 5- rött

Detta skal till iPhone 5 är en bra dekoration och bra skydd för semesterperioden. Täckt med små kristaller, men mycket mjukt och behagligt vid beröring ger detta iPhone skal bilden av en julgran på baksidan av din nya iPhone. Det täcker sidorna och lämnar fri tillgång till alla portar och skärmen på iPhone 5.

2. Hard Shell skal för iPhone 4 / 4S – The Christmas Circus

julskal till iPhone 4-4S- Christmas Circuis

Hårt julskal iPhone 4 / 4S- Christmas Circus

Detta skal till iPhone 4S och iPhone 4 är tillverkat i styvt material, mycket motståndskraftigt mot slag och faller med en matt finish. Detta skal kan användas med ett skin iPhone 4 / 4S med samma mönster. Vi har valt utseendet The Christmas Circus- det är glatt och roligt.

3. Christmas Samsung Galaxy S3 skal

jultomte skal till Samsung Galaxy S3

Julskal Samsung Galaxy S3

Samsung Galaxy S3, Apples stora rival, har sina egna juldekorationer också. Detta är ett jul skal till Samsung Galaxy S3. Klä din SG S3 i julatmosfär med bilden av jultomten med massor av presenter i sin släde dragen av renar.

0

Kommentarer är stängda.