Måndag Oktober 16 2017

De bästa och mest användbara tillbehören till Galaxy Note 2

05.21.2013 från · Lämna din kommentar 

Den mest berömda Samsung “phableten”, Galaxy Note 2, framstår som en mycket praktisk och mångsidig enhet. Många användare verkar inte alls tänka på dess 5,5 tumsskärm och har anpassat sin dagliga rutin till denna enhet utan problem. Idag kommer vi att visa dig de mest användbara Galaxy Note 2 tillbehören så att du kan göra det mesta av din phablet.

Flipfodral

Galaxy Note 2 Flipfodral

Fodral

Väskor och fodral är alltid bra att ha, eftersom de kommer att skydda din enhet mot oavsiktliga repor och andra skador. Samsung erbjuder officiellt Galaxy Note 2 flipfodral, men det finns andra alternativ också, såsom gummibumper, bakskal och fodral med inbyggt stativ.

Minne

Mobiltelefonanvändarna har klagat på Google- och Apples telefoner, eftersom deras enheter inte längre stödjer utbyggbart minne (MicroSD). Lyckligtvis, erbjuder Samsung telefoner och surfplattor fortfarande denna möjlighet. Galaxy Note II är inget undantag och det stöder minneskort upp till 64GB. Självklart behöver en del människor inte så mycket minne och är nöjda med 16GB eller 32GB, beroende på budget och användning av telefonen.

laddningsdocka

Samsung docka

Laddningsdockor

Det finns olika typer av stationära laddare för Samsung-telefoner, men den mäktigaste av alla är den som kommer med USB-högtalare och HDMI utgångar. Detta tillbehör kan direkt förvandla din Galaxy Note II till ett riktigt bra mediacenter. Se till att kolla MyTrendyPhone webbutik för andra intressanta erbjudanden.

Bluetooth Keyboard

Om vi lägger till ett fysiskt tangentbord till telefonen, vad mer kan vi begära? Ett brett spektrum av applikationer avsedda för att förbättra enhetens produktivitet kan göra Galaxy Note 2 en behändig, liten personlig “dator”. Om vi överväger möjligheten att komplettera telefonen med ett tangentbord (för att skriva text snabbare) och en stylus penna (för grafik och bilder) kan vi göra olika saker på vår tablet på nästan alla möjliga sätt. Vi erbjuder Bluetooth-tangentbord av olika storlekar, beroende på dina behov.

0

Kommentarer är stängda.