Torsdag Oktober 19 2017

Cyber Monday, en andra chans!

11.30.2015 från · Lämna din kommentar 

Hejsan alla glada folks! Vi på MyTrendyPhone hoppas att ni haft en fantastisk helg och att ni lyckats införskaffa alla produkter och tillbehör som ni behövt redan i fredags (Black Friday).

Men ifall ni inte hann göra detta, så har vi goda nyheter för er som inte lyckats – idag är det Cyber Monday! Cyber Monday är den första måndagen i november efter Black Friday och är faktiskt traditionellt sett en superspeciell måndag för alla shoppingsugna kunder runt om i världen när det gäller olika rabatter. Även idag kan du handla till betydligt lägre priser ifall du missat att köpa allt du behöver under Black Friday. Ta en titt på vårt breda sortiment och se om det finns någonting du skulle behöva eller någonting som skulle göra någon annan glad! Det bästa med denna dag är att handeln sker online, så det blir sådär supersmidigt, enkelt och bekvämt!

Cyber Monday REA
Mobiltillbehör som julklapp, varför inte?

Cyber Monday är också en bra möjlighet att införskaffa julklappar till dem vi håller nära och kära. Ett par hörlurar, ett mobilskal eller ett modellspecifikt plånboksfodral skulle vara en jättefin present och julklapp. Redan kollat in vad vi erbjuder? Sök enligt din produkts varumärke och modell, så hittar ni garanterat någonting som passar alla era aktuella behov. Bli någons cyber-jultomte i år!
Erbjudandet gäller endast 24 timmar och MTP ger 20% rabatt på alla produkter som kostar upp till 1000 kr. Glöm inte att skriva in rabattkoden (CM2015) när du handlar.

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!