Tisdag Septiembre 26 2017

Coola Squeeze skal till iPhone 4S

11.07.2012 från · Lämna din kommentar 

Det finns ett tag sedan vi skrev om iPhone 4S tillbehör. Idag skriver vi om tre mycket ovanliga skal till iPhone 4S. Alla tre är gjorda i silikon vilket är bra eftersom silikon skyddar bra din enhet genom att absorbera stötar. Det var mycket svårt att valja mellan så många mobilskal till iPhone att skriva om idag eftersom det finns många fina, snygga skal tillverkade i silikon, läder, metall, plast osv. Åndå har man fattat beslutet.

iPhone silikonskal- Squeeze Franky Boy

Fransky Boy iPhone mobilskal

Franky Boy Squeeze mobilskal i silikon för iPhone 4S passar också den gamla iPhone 4. Som vi sa, skyddar silikon mot stötar och repor mycket bra. Squeeze Franky Boy skalet har perfekt passform och dess halkfri yta ger maximalt grepp. Detta skal ser jätte intressant ut. Kolla in.

Hands Up mobilskal till iPhone

iPhone 4/4S silikonskal- Squeeze

Hands Up Squeeze skal till iPhone 4 och iPhone 4S är också reptåligt och erbjuder ett extremt intressant utseende. Hands Up mobilskal kommer att dra uppmärksamhet och är avsett för människor som tycker om att fantisera. Squeeze Hands Up mobilskalet erbjuder också maximalt grepp.

Weezy skal till iPhone 4 och iPhone 4s

Squeeze iPhone skal till iPhone 4/IpHONE 4s

Weezy mobilskal som passar iPhone 4 och iPhone 4S har annorlunda design i förhållande till Franky Boy och Hands Up skalen. Squeeze Weezy iPhone mobilskal påminner om hippie stilen. Det är också tillverkat i silikon och bortsett från intressant utseende som detta skal erbjuder, skyddar det också mycket bra.

0

Kommentarer är stängda.