Löradg Oktober 21 2017

Club Trendy + Juli månad = ny pristävling!

07.07.2015 från · Lämna din kommentar 

Hej där! Är ni redo för en ny spännande Club Trendy-tävling som vi har på ingång?

Är ni redo?

Nåväl, rent tekniskt så är vi faktiskt redan igång med tävlingen, men ni förstår poängen! Var det kanske inte just du som vann Samsung Galaxy Note Edge i vår junitävling? Du kan vara helt lugn, det är redan juli månad och sommaren är i högsta grad igång, med allt var det innebär. Detta innebär ju såklart också att vi vill att ni är med i tävlingen om att bli den stolta ägaren av en fantastisk liten enhet, som är helt perfekt ifall du planerar att spendera din tid vid havet i sommar. Inte helt säker på vad vi pratar om? Följ med och läs vidare!

Sony Xperia M4 Aqua

Sonys vattentäta smartphone

Nu kanske du förstår vad vi menar med att denna telefon är perfekt för diverse strandaktiviteter (eller om du helt enkelt är benägen att tappa telefonen i vatten). Men det finns mycket mer till Xperia M4 Aqua än bara dess IP68-certifiering.

Klassad storleksmässigt som mellanklass, så erbjuder denna snygga, tunna smartphone tekniska specifikationer värdig några av de mer välkända flaggskeppen därute. Den har bl. a. en 5,0 tums IPS LCD-skärm med Triluminos teknologi, en Snapdragon-processor, 2 GB RAM och 8 GB expanderbart lagringsutrymme. För att ta de perfekta bilderna finns en 13- megapixel kamera på telefonens baksida, men ifall du som oss oftast brukar ta selfies, sitter det en 5-megapixel frontkamera där framme! Naturligtvis kommer den med Android 5.0 för att göra hela upplevelsen komplett. Har vi eventuellt fått din uppmärksamhet? Bra. Här är vad du behöver göra för att delta i vår tävling…

Vägen till din M4 Aqua

Vattentät från Sony

Vi på MyTrendyPhone lovar att hela tävlingsprocessen inte tar upp din tid eller ens ansträngning. Ett par musklick här och där, ett Club Trendy-medlemskap, och en nyinköpt produkt från vår shop är allt som behövs för att vara med och tävla om denna heta (eller coola?) M4 Aqua. Kort sagt:

1. Gå med i Club Trendy! Om du redan är medlem kan du såklart hoppa över det här steget.

2. Köp valfritt tillbehör eller gadget du väljer från vår butik, fram till den 31:a juli. Tävlingen avslutas den 1 augusti och vi kommer att dra vinnaren (slumpmässigt) den 3 augusti, så se till att hålla ögonen öppna och hålla er inom tidsramen.

Vi önskar er allihopa lycka till!

 

 

 

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!