Tisdag Oktober 17 2017

Det här kan du finna på CES 2016

01.06.2016 från · Lämna din kommentar 

En av de största tech-showerna under året startar i Las Vegas idag och vi är i alla fall väldigt peppade inför presentationerna av alla nya prylar som CES 2016 kommer att medföra. Varje år börjar många evenemang redan 1 dag tidigare, så det är ingen överraskning att vissa företag redan har avslöjat sina nya produkter.

CES 2016

Samsung lanserade sitt Samsung Family Hub kylskåp och den senaste TV:n med böjd skärm, LG visade en smart dammsugare, SanDisk en vattentät portabel SSD osv. Naturligtvis finns det en hel del nya accessoarer också, bl.a. varianter av Gear S2 Classic Smartwatch, den moderna Mira fitness tracker och Withings Go clip-on fitness knappen. Vi på MyTrendyPhone vill gärna göra en sammanfattning av den coolaste nya tekniken från CES när allt presenterats men vad vi nu verkligen vill prata om är vad HTC, LG, Huawei och Samsung har visat för oss.

LG avslöjar en ny smartphone och mer om Watch Urbane 2

LG G4 kamera

Chanserna att LG:s kommande G5 och efterträdaren till G Flex 3 lanseras på CES är nästan obefintliga, men vi kommer säkert att höra mycket mer om dessa samt den nya enhet som företaget ryktas jobba på. Enligt @evleaks kommer denna smartphone att ha en böjd skärm som “slår in över toppen av enheten”. Vi kan också spä på mer om Watch Urbane 2 som vi hört att LG kanske inte kommer att lansera tillslut på grund av hårdvaruproblem som påverkat klockans prestanda.

En tjuvtitt på Samsung Galaxy S7 och S7 Edge

Som vi nämnt ovan så har vårt populära koreanska företag redan presenterat några av sina nya produkter, men vad vi alla vill veta är följande: när kommer vi att se nästa Galaxy S7? Tja, antagligen inte på CES iallafall. Samsungs flaggskeppsenheter kommer förmodligen att träda fram under MWC 2016 i februari, men vi lyckades trots allt att få en glimt av Galaxy A9 under CES. Den lanserades i Kina redan i december.

Samsung Welt
Vad Samsung också kommer att prata om är ett nytt smartwatch”band” som förvandlar ditt finger till en högtalare – TipTalk – samt ett bärbart fitnessbälte (Welt) som spårar dina steg och fungerar precis som din vanliga gamla fitness tracker.

 Det handlar om virtual reality hos HTC

htc-viveÅrets CES kommer mest handla om drönare (drones), smarta prylar och VR headsets, och HTC är mycket väl medvetna om detta. Bolaget kommer till showen för att demonstrera andra generationens Vive och dess styrenhet. Det går rykten om att de kommer att avslöja ett nytt träningsband också. Men om du vill se en ny smartphone från den taiwanesiska tillverkaren, nämligen HTC One M10, då måste du vänta tills MWC!

Huawei visar upp Mate 8, en ny surfplatta samt ett par smartklockor

Huawei Mate GX8 och smartklockor

Det har varit en hektisk dag för Huawei på CES – det kinesiska företaget har inte bara visat Mate 8 men också presenterat Mate GX8, som är en version av samma telefon fast för den amerikanska marknaden. Vi såg också en 10,1-tums Android tablet kallad för MediaPad M2, samt även två versioner av deras Huawei Watch som riktas (tror vi) till den feminina marknaden (kallas för Jewel och Elegant). Slutligen såg vi även en ny färg på Nexus 6P (guld!). (Ifall du vill veta om Mate 8 kommer till ett speciellt land eller inte, så kan du ta en titt på bilden nedan.)

Huawei Mate 8 - Länder

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!