Torsdag Oktober 19 2017

Case-Mate Creatures iPhone 4S, iPhone 4 skal för djurälskare

05.07.2012 från · Lämna din kommentar 

Case-Mate har nyligen infört ett helt nytt sätt att skydda våra iPhone 4 / 4S. Och om du tycker om av djur, kommer du att älska säkert dessa skal till iPhone 4/ 4S! De har olika söta design, med en papegoja, en groda, en fjäril, eller något annat djur. Ta en titt på bilderna nedan, och känn dig fri att välja den du gillar mest. Nu kan du klä din iPhone som en påfågel, en panda, en papegoja, en groda och så vidare. Dessa nya iPhone 4S/ iPhone 4 skal från Creatures serien uttrycker varje personlighet.

1) Case-Mate Creatures skal för iPhone 4 / 4S – Papegoja

Case Mate iPhone 4S/4 skal

Creatures iPhone 4/ 4S skal- Papegoja

Oavsett hur lekfullt detta iPhone 4S / iPhone 4 skal kan tyckas, är det inte gjort bara för skojs skull. Det täcker och skyddar enheten från varje dags slitage. Detta unika skal från Case-Mate kommer att lägga karaktär och stil till din iPhone 4/4S.

2) Case-Mate Creatures skal för iPhone 4 / 4S – Fjärilar

Case Mate skal till iPhone 4/4S

Creatures iPhone 4/4S skal- Fjäril

Ett annat Case-Mate Creatures skal har också iögonfallande design med en färgglad fjäril på baksidan av det. Tillverkat av slitstarkt silikonmaterial, kommer detta iPhone 4 / iPhone 4S skal att fungera som en bumper i fall du råkar tappa telefonen.

3) Case-Mate Creatures skal för iPhone 4 / 4S – Groda

Case Mate iPhone 4 skal

Creatures iPhone 4/4S skal- Groda

Eftersom Creatures skal är mycket flexibla, de är lätt att sätta på din iPhone 4 / 4S och precis lika lätt att ta bort. Alla portar och funktioner i din iPhone är lätt tillgängliga tack vare öppningar på alla de rätta ställena, så det finns inget behov att ta bort detta Case-Mate Creatures skal – Groda.

Du kan klicka på MyTrendyPhone.se officiella sidan och hitta en mängd mobiltillbehör, t. e. iPhone 4S tillbehör, Galaxy S2 tillbehör osch mycket mer.

 

 

0

Kommentarer är stängda.