Löradg Oktober 21 2017

BTS-06: En kraftfull vattentät högtalare

Det första som de flesta av oss gör för att börja dagen, är att ta en dusch. Varför ska man inte kunna lyssna på sin favoritmusik samtidigt? Ifall vi inte har en av de där coola duschkabinerna med inbyggda högtalare blir det svårt att njuta av både musiken och duschen samtidigt.

Trådlös högtalare

I så fall kommer den vattentäta Bluetooth-högtalaren, BTS-06 till undsättning. Det är en trådlös enhet med en sugkopp på baksidan så att du enkelt kan fästa den på vilken jämn yta som helst egentligen. Högtalaren är väldigt praktisk och du kan använda den var som helst, när som helst! Praktiskt är även att sätta den direkt på baksidan av din surfplatta eller mobil för att få ett riktigt funktionellt musikställ.

I duschen kommer BTS-06 verkligen till nytta eftersom du inte behöver vara rädd för att den blöts ned med vatten. Den är gjord av ett hårt men gummiserat plastmaterial som känns mjukt i handen. Ljudet måste trots allt komma ut någonstans ifrån, så själva högtalaren finns rätt under sugkoppen. Detta innebär att oavsett ifall denna enhet är vattentät, så rekommenderas det inte att du stoppar ner den direkt i exempelvis ett badkar fullt med vatten.

Vattentät minihögtalare

Högtalaren har verkligen bra ljudåtergivning och tack vare sin kompakta och enkla form kan du bära med den överallt. Det är väldigt lätt att ansluta din telefon till högtalaren, ändra både låt och ljudnivå, men också svara på dina samtal! Laddningen görs via vanligt MikroDC- uttag som finns under ett litet gummilock på sidan av högtalaren.

Hos MyTrendyPhone finns det flera färgalternativ, så du kommer säkerligen att finna den som passar dig bäst!

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!