Tisdag Oktober 17 2017

Bigben Kenzo samling för din iPhone

07.17.2012 från · Lämna din kommentar 

Klädmärket Kenzo har bestämt att utöka sitt sortiment genom att komplettera sitt befintliga sortiment med tillbehör för populära smartphones och tableter. Deras skal och fodral för iPhone, iPad eller Galaxy S2 är ett slags high- end tillbehör med sofistikerad design och elegant kollektion Bigben för iPhone 4 och 4S är inget undantag.

Bigben Kenzo Nadir sats till iPhone 4/4S

 

iPhone 4/4S skal från Kenzo

Bigben Nadir sats för iPhone 4/4S

iPhone 4S set från Kenzo är en bra lösning om du vill ha ett modetillbehör som är praktiskt på samma gång. Denna sats innehåller en iPhone 4S case med interiören av mjukt material med blommönster (kännetecknande för Kenzo) och ett skal iPhone 4S som är hårt och passar iPhone 4 också. Skalet skyddar din telefon mot stötar och fall, samtidigt som det är fashionabelt. Fodralet har även ett praktiskt armband för enkel transport i handväskan.

Bigben Kenzo Flap läderfodral – Glansigt rött

 

Bigben iPhone 4/4S case

Kenzo Bigben Flap läderfodral till iPhone 4/4S

Detta är ett lyxigt skal iPhone 4/4S som sticker ut i förhållande till andra tillbehör på marknaden. Detta fodral är gjort av läder med en blank yta med klövermönstret i mitten och Kenzo logotyp. Magnetlåset på detta fodral till iPhone 4/4S gör att din iPhone förblir skyddad och säker. Detta läderfodral från Kenzo har alla nödvändiga utskärningar för telefonens funktioner.

Kenzo tillbehör finns också för andra märken och modeller av smartphones samt iPad. Hitta mer iPhone 4 och iPhone 4S tillbehör på vår officiella hemsida!

0

Kommentarer är stängda.