Måndag Oktober 23 2017

Beats förbättrat sina ursprungliga high- end Studio hörlurar

07.26.2013 från · Lämna din kommentar 

Fem år efter att ursprungliga Beats Studio hörlurarna kom ut på marknaden, har Beats Electronics lanserat en ny modell med ett nytt utseende och nya funktioner. De nya Beats Studio hörlurarna är lättare och tunnare än originalet, är mer böjda och kommer med ett inbyggt laddningsbart 20-timmars batteri.

nya Beats hörlurar

Headsetet slås på och av automatiskt genom att ansluta / koppla bort kabeln, medan de fem små lamporna under strömbrytaren visar hur mycket batteritid finns kvar. Headsetet kan laddas med en mikroUSB- kabel ansluten till en dator, eller med en medföljande adapter ansluten till ett vägguttag.

Under åren har Beats utökat sitt sortiment som nu innehåller olika hörlurar utformade i samarbete med Lady Gaga, LeBron James och Justin Bieber, ett antal high- end bärbara högtalare och även biltillbehör. Men lanseringen av de nya Studio hörlurarna är det första gången att företaget har ändrat sin basprodukt.

nya Beats hörlurar

Hörlurarna kommer till butiker i början av augusti. I väntan på denna fantastiska enheten, kolla vårt utbud av Monster Beats hörlurar.

0

Kommentarer är stängda.