Måndag Oktober 23 2017

Avinstallera program på Windows 10 Preview

Windows 10 Preview blir mer användarvänligt med varje uppdatering, men om du är en ny användare, finns det förmodligen en hel del tips och tricks som kan bli intressanta för dig, och ett av dessa finns just i det här inlägget.

Ta bort program från Windows 10

Det finns två sätt att göra detta.

Ta bort appen från Windows 10

De flesta användarna rekommenderar att du gör det direkt från startskärmen. Så tryck antingen på Windows-logotypen på tangentbordet eller ikonen på skärmen och startskärmen ska visas. Då långtryck på den app du vill avinstallera och välj Avinstallera. Om det inte finns möjligheten att avinstallera appen så innebär det att programet ej kan tas bort.

Det andra sättet är att svepa in från skärmens högerkant och sedan tryck på Inställningar. När du har gjort detta välj System och sedan Appar och funktioner. Då kommer du att hitta en lista över alla program som kan sorteras efter namn, installationsdatum eller storlek. Välj det program du vill avinstallera och klicka på Avinstallera.

Det var så enkelt, eller hur? Men vad tycker du om Windows 10 Preview hittills? Även om det förbättras hela tiden finns det ytterligare något utvecklarna ska ändra?

5

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!