Onsdag Oktober 18 2017

Är du träningsmotiverad?

04.03.2014 från · Lämna din kommentar 

Vilken motivation fungerar för att få dig att komma iväg och träna? Om du lyssnar på rätt musik när du tränar så presterar du betydligt bättre.

Träna trådlöst med det här Jabra Sport Plus Bluetooth Stereo HeadsetGjort för de mest intensiva träningarna

Det är många som tycker att lyssna på musik när man löper är en självklarhet. Hänger du på gymmet eller löper i tuff skogsterräng så kan du ta din egen musik till träningen. Ta träningen till nästa nivå och testa Jabra Sport Plus Bluetooth Stereo Headset. Det är lätt att byta låtar, justera volymen, ta emot samtal och byta til FM-radio, du behöver bara trycka på headsetet. Går du trådlöst så offrar du inte ljudkvaliteten!

Detta headset ger dig ett rent och tydligt ljud så att du aldrig missar en ton var din träning än tar dig. Men vi tror att det viktigaste är att du kan fokusera dig på din träning. Jabra Sport Plus sitter fast och sju olika öronproppar gör att du får en perfekt passform, oavsett träningsintensitetet. Headsetet är också byggt för att tåla de mest intensiva av träningsörhållanden. I fall du vill kolla MyTrendyPhones hela utbut av Jabra bluetooth produkter, klicka bara här. Men om du inte vill gå trådlöst, rekommenderar vi detta headset. :)

0

Kommentarer är stängda.