Löradg Oktober 21 2017

Här kommer MyTrendyPhones snygga presenter till tävlingsvinnarna

05.25.2016 från · Lämna din kommentar 

Har du deltagit i våra tävlingar under april månad? Det kan vara så att du kanske inte haft tur denna gång vilket innebär att du absolut måste prova igen! Därför att den som spelar – vinner! Här avslöjar vi namn på 3 lyckliga vinnare av MyTrendyPhones värdefulla pris!

 

Club Trendy vinnare – April 2016

 

ClubTrendyLisbeth

Stort grattis till Lisbeth Henriksen från Danmark som har vunnit en guldfärgad iPad Mini 4 Wi-Fi (64GB)! Vi hoppas att hon kommer att njuta av surfplattans fantastiska möjligheter! Kommentaren som  fick största sympatier låter såhär: “Jag har använt mig av MyTrendyPhones tjänster ett par gånger nu och jag gillar era priser och blixtsnabb leverans. Ni ger en utmärkt service och jag är 100% säker på att ni skulle hantera ett oväntat problem på ett högt professionellt sätt.”

Enkät vinnare – April 2016

 

enkätvinnare

Vi gratulerar Hanna Iversen till hennes nya iPhone 6s i rosa guld (64 GB)! När vi tog kontakt med henne så sa hon: “Tack en gång till för detta fantastiska pris som jag nyligen har mottagit!”. Hanna har passat på att skriva ett förslag på slogan vilket inte alls var obligatoriskt! Här kommer originalen på danska: “MTP står også for Meget Tilfreds Publikum :-)”. Vi tycker om den jättemycket! Vad säger ni? Lycka till i framtiden Hanna! Tack för att du deltagit i vår tävling!

Nyhetsbrev vinnare – April 2016

 

nyhetsbrev.vinnare

Grattis Jonatan Rubio! Du har vunnit ett presentkort på 100 euro! Jonatan sa: “Jag har nyligen köpt ett iPad 3 fodral hos MyTrendyPhone och jag är jättenöjd med köpet, kort sagt. Webbplatsen erbjuder högkvalitets, prisvärda produkter samt snabb leverans, vilket är anledningen till att jag skulle rekommendera det till alla som tänker köpa tekniska prylar.”

Vi fortsätter med tävlingar, kommer du att delta?

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!