Torsdag Oktober 19 2017

Apples vd aviserar stora förändringar i 2014

12.24.2013 från · Lämna din kommentar 

I sitt brev tackade Apples vd Tim Cook till de anställda för deras hårda arbete och föreslog stora förändringar för sina produktlinjer.

Eftersom semesterveckan är på igång, skickade han ett brev till Apples anställda för att reflektera över det gångna året och ser fram emot nästa. Även om brevet mestadels sammanfattar företagets prestationer under 2013, finns det också något som säkert kommer att uppmuntra en massa rykten i 2014.

Apple Mac pro

Apple Mac Pro

Brevet ger en inblick i Cooks tänkande och vad han anser vara viktigt för Apple. Bland de framgångar som Cook nämner är företagets lansering av iPhone 5S, iPad Air, iPad Mini med Retina Display och Mac Pro. Han talar också mycket om företagets ansträngningar att skapa iOS 7, samt OS 10.9 Mavericks (gratis), och företagets 50 000 000 000:e app nedladdning från iTunes.

Cook avslutar med att säga: “Vi har mycket att se fram emot under 2014, inklusive några stora planer som vi tror kunderna kommer att älska. Jag är oerhört stolt över att stå vid er sida när vi sätter innovation till arbete för att syfta till mänsklighetens djupaste värderingar och högsta ambitioner. Jag anser mig den lyckligaste personen i världen för möjligheten att arbeta på detta fantastiska företag med er alla.”

Några “stora planer som vi tror kunderna kommer att älska”? Vad kan det betyda?

Många tycker bolaget kommer att introducera flera nya produkter under det kommande året. Till exempel har Apple testat iPhones och iPads med olika skärmstorlekar. Företaget kan göra sin debut med en iPhone med en skärm som sträcker sig mellan 5 och 6 tum, och en ny iPad med en skärm på 13 tum. iPad Pro, som det kallas, kan dyka upp snart, och kunde hjälpa Apple parera några av de större Windows 8 surfplattorna.

0

Kommentarer är stängda.