Torsdag Oktober 19 2017

Apple:s Spring Forward event – Vad man kan förvänta sig

03.09.2015 från · Lämna din kommentar 

MWC 2015 är nu bakom oss, men det betyder inte att allt är lugnt i techvärlden. Apple har kanske hoppat över eventet i Barcelona, men denna jätte har förberett sig för den 9 mars. Eventet kallas “Spring Forward” och börjar kl 19.00 svensk tid.

Apples event den 9 mars

Det mest efterlängtade kring “Spring Forward” är ju Apple Watch. Klockan sägs erbjuda en uppsättning förstklassiga material och färgval, så en stor del av presentationen sannolikt kommer att ägnas åt anpassning. Man kan välja antingen gummi med en enkel beläggning i glas, läder och stålremmar med ett safirglas eller även en klocka helt i guld, för de mest extravaganta användarna.

Apple har bestämt sig för en funktionsrik strategi för sin wearable, i motsats till Android Wear-enheter, som är avsedda att fylla de bekvämlighetskrav man kan önska. Med detta i åtanke, kommer vi troligen att se ett stort antal appar på klockan som duplicerar befintliga telefonfunktioner, något som finns med Samsung Gear S.
Vissa beräkningar hävdar till och med att Apple Watch kommer ha ungefär 100 000 appar vid lanseringen, men vi får väl vänta och se.

Förutom Apple Watch, har det mycket diskuterats om både en ny 12-tums MacBook Air med Retina display och en annan 12-tums enhet, iPad Pro. Vi tycker det är mindre troligt att vi får se dessa ikväll.

Nästan säkra är vi att Apple kommer att presentera den nya versionen av iOS – 8.2. Det har varit under utveckling under en längre tid nu och fem betaversioner har redan seedade till utvecklare.

Sist men inte minst, en ny musikstreamingtjänst, baserad på Beats Musik är på väg att bli en del av iOS musikspelare. De senaste rapporter antyder en trolig fördröjning med den nya funktionen, men det finns fortfarande en möjlighet att vi får se den idag.

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!