Söndag Septiembre 24 2017

Apple riktar in sig på hälsa

03.17.2014 från · Lämna din kommentar 

Nästa version av Apples operativsystem för iPhone och iPad förväntas släppas i juni, med nya funktioner som väldigt är konditionsinriktade.

Ni kan se på bilden nedan vilka andra typer av appar som ska ges ut. Apple kommer att lägga till ett par uppdateringar på de befintliga OS X-appar för Mac, inkluderat Förhandsgranska och Redigera. Dessa verktyg tros kunna hjälpa användare att hantera de filer som lagras i iCloud.

Apple släpper iOS8 i juni

Enligt ryktena kommer framtidens iPhone att mäta din puls, blodtryck och även glukosnivå. Healthbook appen kommer inte bara att övervaka din framgång genom träningsstatistik, exemeplvis hur många kalorier du har förbränt, utan också att hålla koll på blodtryck, hjärtfrekvens och även glukosnivå.

Dessa fitness appar kommer förmodligen att gå i takt med bränsleband liksom Nike+ Fuelband SE och Fitbit Force, men att få tillgång till viktiga hälsouppgifter är faktiskt relativt nytt på smartphones. Denna utvecklingsriktning är ingen stor överraskning eftersom Apple har under det senaste året anställt olika hälso- och fitnessexperter som skulle arbeta på både hård- och mjukvaruutvecklingen.

0

Kommentarer är stängda.