Tisdag Septiembre 26 2017

Anpassa ditt iPhone 5C skal med CaseCollage

11.20.2013 från · Lämna din kommentar 

När Apple presenterade sin färgglada iPhone 5C, presenterades det också en rad matchande skal med hål på baksidan för att låta enhetens färg lysa igenom.
För vissa kommer den kombination av telefonens färg och skal med hål på baksidan vara tillräcklig. Andra kommer att leta efter olika sätt att även mer personalisera sin telefon. Med en ny gratis app i App Store, kan du nu helt anpassa din telefon: tack vare de hålen på ditt iPhone 5C skal kan du helt personalisera dem. Den appen kallas CaseCollage.

CaseCollage gratis app

Den enkla appen lägger ut ett rutnät med punkter som efterliknar de som finns på ett av de iPhone 5C skalen, och hjälper dig att fylla i dem med en rad olika mönster, färger och foton från dina fotoalbum. En grundläggande uppsättning av mönster, former, färger och teckensnitt ingår gratis, med möjlighet för dig att köpa ytterligare uppsättningar genom ett in- app köp.
När du är klar med att organisera och ordna prickar, skriver du helt enkelt ut din design och sätter papperet mellan skalet och telefonen.

0

Kommentarer är stängda.