Torsdag Oktober 19 2017

Alla Hjärtans dag hos MyTrendyPhone

02.08.2016 från · Lämna din kommentar 

Alla Hjärtans dag närmar sig med stormsteg, och det kan vara ett perfekt tillfälle för dig att överraska den du älskar med en fin gåva. Vi antar att din älskling får många presenter av dig vid flera andra tillfällen vilket är helt rätt, men denna dag kan vara särskillt romantisk och kan komplementeras med en riktigt tjusig pryl för honom/henne. MyTrendyPhone har, som vanligt, sett till att förbereda mycket speciella erbjudanden till alla som vill ge bort en present och dessutom hjälper vi till med ett par coola idéer, ifall du inte har några själv!

FÖR HENNE

Tycker din tjej om musik och dans så det kan vara en bra idé att överraska henne med en fräsch och snygg Bluetooth högtalare i guld som hon kan ta med sig vart än hon går och spela upp musik precis som hemma.

portabel högtalare

En selfiestick kan du aldrig göra fel med idag. Många älskar att ta selfies (alltså foton på sig själva) vid alla möjliga tillfällen så vår Kjstar Z06-3 utdragbar selfiestick i varmrosa är definitivt ett kap, ifall du vill göra henne glad.

selfiepinne

FÖR HONOM

Vi säljer mycket (smart)klockor till herrar, och många har börjat att se dem som en del av vardagsstilen. Inför Alla Hjärtans dag har vi på MyTrendyPhone bestämt att bland annat pressa priset på denna snygga UWatch U10L Bluetooth Smartklocka – iOS, Android och på det viset göra många killar ytterst glada! Vi tror nog att detta kan vara en perfekt present, och vi tycker givetvis inte att du ska missa detta galna erbjudande – den har aldrig varit billigare!

smartwatch

Vi har ett coolt tips till för dig som vill överraska din kille/man med en riktigt stilig present med otroligt hög kvalitet och design. Jabra är välkända för dess snygga Bluetooth headset som man kan använda vid massvis med tillfällen, antingen under bilkörning när du vill svara på ett viktigt inkommande, när telefonen sitter i fickan och man vill svara utan att ta ur den fickan. Specialerbjudande på detta headset just till Alla hjärtans dag.

trådlös hörlur

Ifall det nu händer att du inte hittar det du letar efter under kategorierna, så har vi fixat en rabattkod: VD15 som går att använda mellan 7-14 februari och ger 15% lägre priser på samtliga produkter i vår webbutik!

rabattkoden

Glad Alla hjärtans dag!

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!