Söndag Septiembre 24 2017

Alla hjärtans dag närmar sig – Vi har förberett en överraskning

01.30.2015 från · Lämna din kommentar 

Snart är det Alla hjärtans dag – läs här om coola idéer som hjälper dig överraska dina nära och kära. Inte nog med det: Vi har förberett en överraskning för dig också!

Ta en titt på Alla hjärtans dag gåvor vi valt

alla hjärtans dag

Alla Hjärtans Dag Present Till Honom

Du kan aldrig gå fel med roliga tech-prylar, praktiska grejer och spel. Vi rekommenderar några av de gadgets vi har i vårt utbud såsom smarta klockor, multimedia-grejer, spelprylar och tillbehör. Ifall han letar efter en powerbank, eller ett skal/fodral till sin älskade mobil eller surfplatta – så går det naturligtvis bra med sådana gåvor också- Vi har allt såklart! Det är bara att besöka vår hemsida.

Alla Hjärtans Dag Present Till Henne

De ovannämnda gåvorna kan vara ett smart val till henne också. Ett coolt plånboksfodral eller ett flipfodral kan vara en underbar gåva. Dessutom erbjuder vi olika slags mobilskal med diverse olika motiv så det är bara att välja. Du kan också designa ditt eget skal hos oss.

Alla hjärtans dag tips för en unik gåva:
Skapa ett skal med egen bild på

Dra nytta av vår tjänst “Designa ditt eget skal”, och skapa ett unikt och romantiskt skal som kan bli en trevlig present till din älskling. Det är också möjligt att designa två identiska skal. Du kan även passa dem ihop.

designa ditt eget skal

MyTrendyPhone:s Alla hjärtans dag rabattkod

Vi på MyTrendyPhone firar Alla Hjärtans dag med. Den 14 februari kan du använda rabattkoden VD20 och få 20% rabatt på produkter under 1000 SEK.

1

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!