Onsdag Oktober 18 2017

Agent 18 iPhone skal- populära och fashionabla mobilskal

09.26.2012 från · Lämna din kommentar 

Den amerikanska tillverkaren, Agent 18 erbjuder en helt ny och innovativ linje av skal till iPhone. Dessa iPhone skal har blivit mycket populära på sistone eftersom de har en ovanlig och cool design som kombineras med hög kvalitets material skalen är gjorda i.

Det finns redan deras sortiment av skal till iPhone 5, men idag kommer vi att presentera skal till iPhone 4 och iPhone 4S. Det finns tre intressanta skal som drar uppmärksamhet.

Agent 18 HeartVest iPhone 4- och iPhone 4S skal

iPhone skal med hjärtan- Heartvest

Agent 18 skal till iPhone HeartVest

Heartvest iPhone 4/ 4S skal från Agent 18 är gjort i silikon som perfekt kramar iPhones kurvor. Detta skal till iPhone 4 är ett bra skydd till din smartphone- silikonsköld absorberar stötar. Skalet själv är mycket robust. Detta iPhone 4/iPhone 4S skal har upphöjd framkant för bästa möjliga skyddet.

Aquarelle Paris skal till iPhone

iPhone 4 och iPhone 4S skal Aquarelle Paris

Aquarelle skal till iPhone 4/4S- Paris

Agent 18 Slimshield Aquarelle Paris skal till iPhone passar både iPhone 4 och iPhone 4S. Detta skal bär en touch av konst tack vare sin design. Det finns i vitt.
Detta skal till  iPhone 4S har också upphöjd framkant för att bättre skydda din iPhone och mjuk finnish. Skalet ger optimalt skydd.

Agent 18 skal till iPhone 4 och iPhone 4S med jordgubbar / prickar

iPhone skal med jordgubbar och prickar

Agent 18 iPhone skal – Jordgubbar/Prickar

Förutom att dessa mobilskal ser mycket vackra och fina ut, ger de bra skydd. Agent 18 Slimshield med jordgubbar och prickar är inget undantag. Det som skiljer detta skal från de andra två är dess design med jordgubar och små prickar. Varje skal från Agent 18 har sitt särdrag som gör det unikt. På grund av detta finns Agent 18 skal till mobiler på toppen när det kommer till mobiltillbehör marknaden.

0

Kommentarer är stängda.