Löradg Oktober 21 2017

5 riktigt användbara tillbehör inför läsåret

09.02.2015 från · Lämna din kommentar 

Ingenting varar för evigt, inte heller din semester tyvärr!

Laptop

Skolstarten kan vara ett grymt faktum för många av oss som verkligen njutit av semestern. Du är förmodligen väl medveten om faktumet att gå tillbaka studierna eller arbetet inte kommer att bli det lättaste. Men, fenomenet återkommer ju varje år – alla har vi varit där. Så även om MyTrendyPhone inte kan finnas där och uppmuntra och trösta er, så är vi trots allt bra på att hitta de rätta tillbehören och prylarna som definitivt kommer att vara till nytta för dig när du börjar skolan! Kom ihåg – du kan ju antingen skaffa en själv (även om du egentligen inte längre går i skolan!), eller ge bort en som present till en kompis eller barn. Intressant, eller hur? Låt oss gå vidare!

Vakna upp med Grundigs Sonoklocka

Grundigs klockradio

Om du inte är en morgonmänniska så vet du att det inte finns något värre än att behöva vakna riktigt tidigt för första gången på länge, för att gå till skolan. Merparten av din energi kanske går åt till att samla kraft och viljestyrka för att inte förstöra din smartphone eller väckarklocka när den ihärdigt ringer på morgonen, och att faktiskt komma ur sängen! Den goda nyheten är att Grundings Sonoclock 660 Klockradio är här, för att göra dina morgnar mer uthärdliga. Sonoklockan levereras med två olika väckningstider, avbryter alarmet under helgen och låter dig gå upp till trevlig musik och sköna låtar!

Gör plats för allt med SanDisk Ultra Fit USB-minne

64GB Mini USB från SanDisk

SanDisk Ultra Fit USB USB 3.0 Stick med 64GB lagringsutrymme erbjuder inte bara imponerande skriv- och överföringshastigheter, utan kommer aldrig att låta dig få slut på lagringsutrymme någonsin! Tack vare sin minimala storlek kan du ansluta SanDisk flash-enheten till din bärbara dator och inte behöva ta ut den när du bär med din laptop någonstans.

Dekorera ditt skrivbord med Kaffekoppshögtalaren

Högtalaren som är en kaffekopp

Kaffekoppshögtalaren med Bluetooth är perfekt för er som vill lyssna på era favoritlåtar medan ni pluggar eller helt enkelt behöver en intressant sak på ert röriga skrivbord. Bortsett från sin unika design erbjuder kaffekoppen en röstinspelningsfunktion samt anslutning av upp till två enheter samtidigt.

Packa ner precis allt du behöver i Everki Flight Laptop Ryggsäck

Praktisk Laptop Allround väska

Istället för att bära en ryggsäck för exempelvis dina böcker, pennor och diverse anteckningsblock, och så en annan väska för din bärbara dator så kan du placera allt i denna Everki Flight Laptop Ryggsäck och sortera allt du har fint och prydligt! Ryggsäcken kommer med ett fack som passar bärbara datorer upp till 16 “i storlek och fälls ut 180 grader, vilket gör det riktigt enkelt för dig att plocka upp och sätta på din bärbara dator precis när du vill. Väskan har också stora fickor med blixtlås, en mjuk ficka perfekt för exempelvis iPad eller Kindle, kortplatser för kort samt andra mycket praktiska fickor. Det kvittar om du använder den i skolan eller i arbetet, mer praktiskt än såhär blir det inte!

Sitt inte bara inne och plugga – ut och spring lite också!

Smartband från Jawbone

När du efter alla lektioner, föreläsningar och andra aktiviteter får lite tid över till träning, kan du verkligen lite på att Jawbone UP24 smartband att håller dig sällskap. Detta eleganta smartband spårar inte bara dina rörelser och antal brända kalorier, men också dina sov- och matvanor. Jawbone ger dig detaljerad information om hur du lever och rör dig, och skickar detta till din telefon via den dedikerade iOS- eller Android appen.

Gillar du vårt val av tillbehör? Kommentera gärna nedan :)

0

Säg vad du tycker

Berätta för oss vad du tycker...
om du vill att en bild ska visas bredvid din kommentar, skaffa en gravatar!