Söndag Septiembre 24 2017

4 iPhone skal för 4 typer av personer

12.11.2012 från · Lämna din kommentar 

Några av MyTrendyPhone iPhone skal som är mest efterfrågade är 4 iPhone skal som idag kommer att presenteras. Dagens mobilskal tillhör helt olika stilar och det är hårt att föreställa sig att en person skulle vilja ha mer än ett skal till iPhone från denna grupp. Men allt är möjligt.

Katinkas skal iPhne 4 i vitt läder

Katinkas vitt iPhone skal- 4 och 4S

Katinkas erbjuder ett vitt iPhone skal som passar både iPhone 4 och iPhone 4S. Detta är ett helt enkelt skal tillverkat i läder som passar mycket bra iPhone linjerna. Det är mjukt och fint och samtidigt mycket funktionellt- det har öppningar för telefonens mikrofon, kamera och laddningskontakt. Denna typ av mobilskal passar dem som inte gillar mycket iögonfallande saker, utan klassiska ofelbara stilen som detta skal är.

leopard skal till iPhone - Textured Covert

Textured Covert iPhone 5 skal- leopard mönster

Tvärtemot detta finns människor som tycker om iögonfallande stil och saker som drar uppmärksamheten vid första ögonblicket. Covert Textured skal till iPhone 5 är ett sådant skal- det drar strax uppmärksamhet till sig. Det som är mest lockande är dess design, dvs mönster. Leopard mönster har många fans runt om världen, precis som detta skal.

Secret Garden Tuff Luv iPhone 4-4S skal

Secret Garden iPhone skal- 4-4S

Secret Garden från Tuff- Luv är ett iPhone skal till både iPhone 4 och iPhone 4S. Detta skal tillhör retro-stilen. Det påminner lite om tapeter som finns i gamla filmer. Retro-stilen har också många följare och detta iPhone 4S /4 skal har också hittat sin väg till många fans.

Hello Kitty iPhone 4s skal

Hello Kitty Character iPhone 4/ 4S skal

Hello Kitty. Det behövs inte säga mycket om detta skal. Hello Kitty har inga problem med att göra genombrott på marknaden. Miljoner människor runt om världen älskar Hello Kitty söta figurer. Så ett iPhone 4 skal Hello Kitty har inga problem med att hitta sin väg till Hello Kitty fans. Detta iPhone 4/4S Character skal är passande för både barn och de vuxna.

0

Kommentarer är stängda.